MasterKa
Fanka BB :)
Dziękuję [emoji1] no powiem Ci, że zaskoczenie ogromne [emoji173]W takim razie spełnienia marzeńdobrze jest mieć takich ludzi przy sobie którzy potrafią robić takie rzeczy niespodzianki
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dziękuję [emoji1] no powiem Ci, że zaskoczenie ogromne [emoji173]W takim razie spełnienia marzeńdobrze jest mieć takich ludzi przy sobie którzy potrafią robić takie rzeczy niespodzianki
![]()
Dziękuję bardzo [emoji173]Zdrówka i szczęścia i dzidziusia :-*
Dziękuję[emoji173][emoji4]Wszystkiego najlepszego[emoji173]:*
Bardzo dziękuję [emoji173] to też niebawem będziesz świętować [emoji1][emoji8]Wszystkiego najlepszego! Ja też z listopada, tylko trochę później[emoji3]
Może akurat będziesz miała wymarzony prezent na urodziny [emoji4][emoji85][emoji173]Masz rację, nie ma co smutac, tylko działać! Kto testuje niedługo? Ja we wt lub środę!!! Ale ten cykl raczej odpuszczam, bo prolaktyne dopiero od 20dc zaczęłam zbijać, no i chyba owu w ogóle nie było... Za to pryszcze zniknęły od kiedy bromergon biorę[emoji120] [emoji120]
Dziękuję bardzo kochana[emoji173][emoji8]Super niespodzianka [emoji4] Ja z okazji urodzin Kochana życzę Ci wszystkiego najcudowniejszego , uśmiechu, zdrowia i miłości [emoji7]
Ja dzisiaj za to piekłam ciasteczka i się leniwiłam [emoji6]
Dziękuję [emoji173]MasterKa- wszystkiego najlepszego!!
Dziękuję serdecznie[emoji1]No to spełnienia czego tylko sobie zapragniesz![]()