flor87
Fanka BB :)
To ja bym poszla na bete nie na progesteronNo robiłam wciąż cień wychodxi jakis a jak wyschnie to nic juz nie widać. Mam zamiar jutro rano zrobić znowu ale wiem czy tam coś konkretnego wyjdzie![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To ja bym poszla na bete nie na progesteronNo robiłam wciąż cień wychodxi jakis a jak wyschnie to nic juz nie widać. Mam zamiar jutro rano zrobić znowu ale wiem czy tam coś konkretnego wyjdzie![]()

Witaj[emoji173] zycze szybkiej ciąży[emoji4]Heeeeej hejpozwolicie, że dołączę? To mój pierwszy cykl starań. Aktualnie jestem w 13 dc, ale jest to również pierwszy cykl po odstawieniu antykoncepcji. Bardzo chciałabym zajść w ciąże od razu - jak każda z nas tutaj, ale zobaczymy jak to będzie
![]()
Niestety nie pomoge bo sie nie znam[emoji15]Hej kobiety. Dziś pierwszy dzień starań o drugie. I pierwszy gdy nie karmie piersią więc wkurzona jestem niesamowicie bo piersi bolą. Mam pco, wcześniej zaszłam dzięki stymulacji owulek bo pęcherzyki źle rosły. Może podpowiecie jak szybko wrócił u was okres po odstawieniu dziecka od piersi i czy karmienie wyciszylo pco? I kiedy cyce przestaną boleć
Hehe tez o tym myślałamTo ja bym poszla na bete nie na progesteron![]()

Oj bardzoMasz pecha do cieni,ale wczesnie jeszcz

Zycze ci coreczkiKiedyś nadejdzie ten dzień![]()
Zycze ci coreczki,a jesli bedziesz miec trzeciego synka to dalej bedziesz sie starala o corke?
Ja tez musze sie ogarnac i chyba jutro nawet odpale jakies cardio[emoji4]Musze zaczac sie odchudzac zeby zgubic cos extra przed swietami zeby pozniej podwojnie nie przytyczrobilam pierwsze kroko i zamiast podjadac slodkie w pracy to kupilam suszone morele,sa dobre na endo i super smakuja
jestem z siebie dumna
Moja teściowa nam je ostatnio dała ale mi wogole nie smakują ;pMusze zaczac sie odchudzac zeby zgubic cos extra przed swietami zeby pozniej podwojnie nie przytyczrobilam pierwsze kroko i zamiast podjadac slodkie w pracy to kupilam suszone morele,sa dobre na endo i super smakuja
jestem z siebie dumna