Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Będzie fajna różnica wiekowa między dzieciaczkami :-) Wiem coś o tym bo mam 3 lata starszego brata i różnie to między nami bywało za małolatòw ale dziś w dorosłym życiu mamy bardzo dobry kontakt :-) Ja staram się o pierwszego dzidziusia, 5 cs, a chociaż się boję to marzą mi się bliźniaki :-) Jeszcze raz gratuluję, rośnijcie zdrowo [emoji2]Mam już córkę. W lutym będzie miała 2 lata. Wiesz co z objawów to tylko duży spadek energii w zeszłym tygodniu i takie uczucie jakbym miała gorączkę (a nie miałam). Do tej pory w sumie jestem senna i doszły pobolewania i ciągnięcia podbrzusza. Czasem mi niedobrze ale możliwe że to od duphastonu.
bardzo dobrze jestMialam skan duzo jajeczek najwieksze ma 15.5 jestem w 12dc,babka mowi ze za jakies 3 dni powinno peknac,endo mam 6.5 co myslicie? Moj pierwszy skan,mowi ze dobrze zareagowalam na leki.jaki stres,nic wiecej tam nie widziala polipow itp
Mam nadzieję że i Tobie się niebawem uda. Będę trzymać kciuki. U mnie udało się w czwartym cyklu. Mam też jedno poronienie za sobą więc stres jest i pewnie będzie do końca, ale trzeba być dobrej myśli.Będzie fajna różnica wiekowa między dzieciaczkami :-) Wiem coś o tym bo mam 3 lata starszego brata i różnie to między nami bywało za małolatòw ale dziś w dorosłym życiu mamy bardzo dobry kontakt :-) Ja staram się o pierwszego dzidziusia, 5 cs, a chociaż się boję to marzą mi się bliźniaki :-) Jeszcze raz gratuluję, rośnijcie zdrowo [emoji2]

KciukiZa 10min wychodze po wyniki bo dzwonilam i beda o 13.30 ale mam nerwy nirmalnie bede bala sie na nie spojrzeć az brzuch mnie ściska hehe![]()
Dzięki, będzie dobrze, nie na innej opcji :-)Mam nadzieję że i Tobie się niebawem uda. Będę trzymać kciuki. U mnie udało się w czwartym cyklu. Mam też jedno poronienie za sobą więc stres jest i pewnie będzie do końca, ale trzeba być dobrej myśli.
Kciuki trzy nam[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Za 10min wychodze po wyniki bo dzwonilam i beda o 13.30 ale mam nerwy nirmalnie bede bala sie na nie spojrzeć az brzuch mnie ściska hehe![]()
Za 10min wychodze po wyniki bo dzwonilam i beda o 13.30 ale mam nerwy nirmalnie bede bala sie na nie spojrzeć az brzuch mnie ściska hehe![]()