Ennis92
Fanka BB :)
Już pisałam wyżej dał mi zwolnienie na 3 tygodnietez mam bole brzucha ale tylko w nocy ale z tego co wiem to nic zlego... dawaj znaka co tam lekarz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już pisałam wyżej dał mi zwolnienie na 3 tygodnietez mam bole brzucha ale tylko w nocy ale z tego co wiem to nic zlego... dawaj znaka co tam lekarz
bedzie dobrze!!!!Ja nic nie pisałam ale od paru dni boli mnie w podbrzuszu nie cały czas ale w ciągu dnia kilka razy20 idę do ginekologa jestem umówiona może dostanę @@@@albo i nie. ... Oby NIE... Jeżeli dostanę to chociaż pojde i się skonsultuje co i jak ..
![]()
Taaak starszenieJezzzuuu czy was cycki też tak swędza?
mnie swedzi brzuch i cycki.... szok...Jezzzuuu czy was cycki też tak swędza?
Zdrówka życzę !!!! Pamiętam jak miałam przeziębienie to mój tato (byłam w odwiedzinach parę dni) zakupił mi spray do nosa jakiś ziołowy z dodatkiem też eukaliptusa po aplikacji chwilke jakby piekło ale pomagało specjalny jakiś dla kobiet w ciąży jak dla mnie rewelacja przy katarze i zatkanym nosie - jeżeli takowego jeszcze nie masz polecam!Ogłaszam pierwsze przeziębienie w tej ciąży...
Dobre i to!hahah we dwoje ja i moja fasolka [emoji23][emoji23]
no no nie widzialamJuż pisałam wyżej dał mi zwolnienie na 3 tygodnie
Czyli jest ok... Korzystaj ze zwolnienia i odpoczywajDziękuję ale ja tylko u GP(rodziny) wejść i wyjść tak naprawdę. Dostałam zwolnienie na 3 tygodnie także git
Witam nowe mamusie
Ogłaszam pierwsze przeziębienie w tej ciąży...