ehh brak słów.... ide zaraz na l4 to im pomogę troszkęŻe co? W szoku jestem....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ehh brak słów.... ide zaraz na l4 to im pomogę troszkęŻe co? W szoku jestem....
Ja mam pytanie mam nadzieję że juz się nie przewinęło czy stosujecie juz jakieś kremy/balsamy przeciw rozstępom na brzuchu i piersiach? Czy któraś z Was może na podstawie wcześniejszych doświadczeń polecić jakieś dobre specyfiki?
O matko.... co za baba[emoji35]ja dziewczyny jestem zalamana postawa niani.....moja bratowa ma bliźnięta ,które maja 1,5 roczku. ma od początku tę samą nianie. Bratowa weszła wczoraj po cichu do domu wracając z pracy jednej do drugiej, bo chciała się przebrać(niania się jej nie spodziewała) a tu słyszy: *****! co Ty odpierdalasz! miałas przynieść niebieski pojemnik nie czerwony idiotko! itd itp...boże aż sie popłakałam ....
co ona musiała z maluchami robić przez te 1,5 roku
tragedia jak tu ufać ludziom
![]()
Mam nadzieję że została zwolniona w trybie natychmiastowym ta wstrętna babaehh brak słów.... ide zaraz na l4 to im pomogę troszkę![]()
Smaruj Czymś nawilzajacym jak swędzi to rośnie niestety....Mam pytanie z innej beczki. Czy swędzi Was skóra, może jest bardziej przesuszona? Nie wiazalam tego z ciąża, ale faktycznie od niedawna swedzą mnie uda i łydki uporczywie..
Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji.ja dziewczyny jestem zalamana postawa niani.....moja bratowa ma bliźnięta ,które maja 1,5 roczku. ma od początku tę samą nianie. Bratowa weszła wczoraj po cichu do domu wracając z pracy jednej do drugiej, bo chciała się przebrać(niania się jej nie spodziewała) a tu słyszy: *****! co Ty odpierdalasz! miałas przynieść niebieski pojemnik nie czerwony idiotko! itd itp...boże aż sie popłakałam ....
![]()
ja dziewczyny jestem zalamana postawa niani.....moja bratowa ma bliźnięta ,które maja 1,5 roczku. ma od początku tę samą nianie. Bratowa weszła wczoraj po cichu do domu wracając z pracy jednej do drugiej, bo chciała się przebrać(niania się jej nie spodziewała) a tu słyszy: *****! co Ty odpierdalasz! miałas przynieść niebieski pojemnik nie czerwony idiotko! itd itp...boże aż sie popłakałam ....
![]()
Kupię sobie może jakiś olejek bo zwykłe balsamy nawilżające koją tylko na chwilę.. kurczę ale nogi? Bardziej bym brzuch i piersi podejrzewała. Chociaż piersi czasami też swedząSmaruj Czymś nawilzajacym jak swędzi to rośnie niestety....
Nogi też mogą przecież .... kup sobie bio oilKupię sobie może jakiś olejek bo zwykłe balsamy nawilżające koją tylko na chwilę.. kurczę ale nogi? Bardziej bym brzuch i piersi podejrzewała. Chociaż piersi czasami też swedzą![]()