PaniMietki
Fanka BB :)
Dziewczyny wkoncu zjadłam mielonego oooo bosheee jak mi się go chciało .... Mój mąż nie lubi więc nie robię a że wraca dopiero w niedzielę w nocy to zaszalalam i mam na dwa dni [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Smacznego! Ja właśnie robię pizzę tylko sosu czosnkowego brakDziewczyny wkoncu zjadłam mielonego oooo bosheee jak mi się go chciało .... Mój mąż nie lubi więc nie robię a że wraca dopiero w niedzielę w nocy to zaszalalam i mam na dwa dni [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Ooojezu jaki slodziaszek .... Kuźwa nie uwierzysz ale czytając to poryczalam się siedzę i łzy mi lecą [emoji4][emoji9]Teściowa mi mówiła że mój syn rozmawiał z nią czy urodzi dziecko bo on chce mieć rodzeństwo i nie chce być tylko sam. Nawet biedaczek nie wie że dostanie nie jedno a dwoje rodzeństwa. Tak bym my chciała powiedzieć ale chcemy to dopiero na wyjeździe świątecznym zrobić![]()
Smacznego! Ja właśnie robię pizzę tylko sosu czosnkowego brak![]()
cześć dziewczyny!
siedziałam cicho przez te 10 dni, ale podczytywałam Was co jakiś czas. Jesstem po USG i wyszłam z niego cała zaryczana. Ze szczęścia! serduszko bije 132 razy na minutę, wszystko wygląda ok. USG wyliczyło 6t 5d, data porodu na 14 lipca
co do objawów to przyznam, że mam najgorsze mdłości na świecie... w nocy, rano, wieczorem...mało co mogę jeść. Najlepiej wchodzą mi owoce, serki homogenizowane i suszona wołowinaDuphaston łykam nadal, raczej się oszczędzam. No i staram się nadrobić co naprodukowałyście
![]()
Wczoraj zamówiłam i powiem wam że słabo mi wszedł ... Jakoś tak dziwnie smakował jak nigdy jakby był perfumowanyJa bym zjadła kebsa... Ale problem w tym, że akurat jednego konkretnego i akurat daleko od domu...
Wczoraj zamówiłam i powiem wam że słabo mi wszedł ... Jakoś tak dziwnie smakował jak nigdy jakby był perfumowany