Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Super wieściCześć i czołem
U nas wszystko w porządku, chociaż moje dzieciątko nie współpracowałoLekarz męczył, męczył i męczył zeby się przewróciło bo tylko plecki pokazywalo( a na początku pieknie rozłożone było i tylko podczas badania psikus), niestety zakończyliśmy prenatalne wewnętrznie.
Wstepnie dzidziutek zdrowy, pappa zrobiona po, a omawiać będziemy na kolejnej wizycie. No chyba, ze coś złego się pojawi w wynikach to będą dzwonić. Kolejna wizyta 27.12. Narazie z przewidywań lekarza dziewuszka))))Zobacz załącznik 919234Zobacz załącznik 919235
Całe 6.5 cm szczęścia)) termin zmienił się na 2.06, wg OM 6.06
Ja już dawno nie dopinamEh... Nie dopielam jeansow...
A jestem u siostry. Musialam sobie gumka zlapac heheale juz wole tak niz zapiac i zeby mi sie w brzuch wbijaly.
Dopiero zebraliśmy sie na zakupy mam nadzieje ze szybko poidzie bo nie mam weny na długie zakupy
Od poniedziałku w szpitalu i się nie odzywa, też się martwię co u niejCzy ktoś wie co z Ces?
Nie :-\ też myślę o niej.Czy ktoś wie co z Ces?
Ja to samo, codziennie o niej myślę ....
Super gratulujęCześć i czołem
U nas wszystko w porządku, chociaż moje dzieciątko nie współpracowałoLekarz męczył, męczył i męczył zeby się przewróciło bo tylko plecki pokazywalo( a na początku pieknie rozłożone było i tylko podczas badania psikus), niestety zakończyliśmy prenatalne wewnętrznie.
Wstepnie dzidziutek zdrowy, pappa zrobiona po, a omawiać będziemy na kolejnej wizycie. No chyba, ze coś złego się pojawi w wynikach to będą dzwonić. Kolejna wizyta 27.12. Narazie z przewidywań lekarza dziewuszka))))Zobacz załącznik 919234Zobacz załącznik 919235
Całe 6.5 cm szczęścia)) termin zmienił się na 2.06, wg OM 6.06