Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi mówili że najlepiej dieta z nikim IG, zapisywać co jem i monitorować cukry 7 razy dziennie. Za tydzień mam mieć spotkanie z dietetykiem i diabetologiem i będziemy myślećEnnis???
Ja chyba jutro znów zrobię betę....
Trochę jeszcze się tym cukrem martwię. Nie wiem jak mam jeść. Bo wiecie, w ciąży to jest tak,że może wywalać po innych produktach niż w poprzednich ciążach .
Mi mówili że najlepiej dieta z nikim IG, zapisywać co jem i monitorować cukry 7 razy dziennie. Za tydzień mam mieć spotkanie z dietetykiem i diabetologiem i będziemy myśleć
Mi też od początku ciąży cały czas chce się pić więc wydaje mi się że to raczej normalne. Czuje też że mam wodę zatrzymaną w organiźmie bo palce mam spuchnięte, a nie sądzę żebym miała cukrzycę .

Ja też nie myślałam,że to dziadostwo się do mnie przyplaczeMi też od początku ciąży cały czas chce się pić więc wydaje mi się że to raczej normalne. Czuje też że mam wodę zatrzymaną w organiźmie bo palce mam spuchnięte, a nie sądzę żebym miała cukrzycę .
Zero obciążenia rodzinnego, waga niska...dla wszystkich był to szok,na czele z lekarzem. Tzn.nie straszę Cię, na 99% nie masz tego dziadostwa, ale pamiętam,że miałam to samo podejście
Tym.bardzoej,że jak masz wodę zatrzymana, to może organizm sam wola o wodę. Luzik. Będzie dobrze 
Nie ma co się źle nastrajaćJa też nie myślałam,że to dziadostwo się do mnie przyplaczeZero obciążenia rodzinnego, waga niska...dla wszystkich był to szok,na czele z lekarzem. Tzn.nie straszę Cię, na 99% nie masz tego dziadostwa, ale pamiętam,że miałam to samo podejście
Tym.bardzoej,że jak masz wodę zatrzymana, to może organizm sam wola o wodę. Luzik. Będzie dobrze
![]()
To prawda ... Ja też podziwiam, bo sama nie wiem jak bym podołała z moim samopoczuciem. Chyba na czworaka z miską na sznurkuMyślę że będzie nam łatwiej bo 11-latki to już nie takie małe dzieciSzczerze podziwiam wszystkie przyszłe mamy które mają maluchy w domu
![]()