Ale cudo:* cieszę się ze wszystko okJa też już po! Wszystko wygląda dobrze, przeziernosc 1,6mm dzidzio ma 6,52cm i wszystko na swoim miejscu płeć nieznanawyniki testu krwi za tydzień. Data porodu to 05.06.
Zobacz załącznik 919803
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale cudo:* cieszę się ze wszystko okJa też już po! Wszystko wygląda dobrze, przeziernosc 1,6mm dzidzio ma 6,52cm i wszystko na swoim miejscu płeć nieznanawyniki testu krwi za tydzień. Data porodu to 05.06.
Zobacz załącznik 919803
@Pianistka1991 @Nat Bluebell @Wiol86 dziewczyny gratki, wiedziałam że wszystko będzie świetnie
@turkusova rozumiem twój stres, wyjaśnij ta sprawę albo po prostu zrób badanie raz jeszcze żeby się upewnić i jeśli wynik się potwierdzi to do lekarza i dotykaj co z tym fantem,
Ja też uwielbiam barszcz z uszkami, już nie mogę się doczekać, do tego kolesia z kapustą i grzybami, mmmm już mi ślinka cieknie
Zaciśnięte![]()
Udalo sięKciuki zaciśnięte![]()
SuperZobacz załącznik 919833Zobacz załącznik 919834
Jesteśmy i my!
Usg trwało godzinę uparciuch nie chciał się ulozyc odpowiednio do badania [emoji23] wszystkie pomiary ok, wyniki z krwi za tydzień mamy już 5,5cm i Uwaga Uwaga na 70% chłopak!!! Aż nie mogę się otrząsnąć bo cały czas miałam przeczucia ze będzie dziewczyna
Super! Hehe w takim razie gratuluję syna!!!!!!Zobacz załącznik 919833Zobacz załącznik 919834
Jesteśmy i my!
Usg trwało godzinę uparciuch nie chciał się ulozyc odpowiednio do badania [emoji23] wszystkie pomiary ok, wyniki z krwi za tydzień mamy już 5,5cm i Uwaga Uwaga na 70% chłopak!!! Aż nie mogę się otrząsnąć bo cały czas miałam przeczucia ze będzie dziewczyna
Gratuluję [emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 919833Zobacz załącznik 919834
Jesteśmy i my!
Dawaj przepis na kulebiaka. Nigdy nie jadłam! W tym roku jedziemy do mojej mamy ma święta więc jedzenie będzie w jej wersji (tzn my sami parę rzeczy inaczej robimy). Nie mogę doczekać się uszek z grzybami i barszczu (robi mój mąż) i gołąbków (wolę teściowej niż mamy, ale ciii ;-) ) z sosem grzybowym (też by mąż).Miało być kulebiak z kapustą i grzybami, tylko mi słownik zmienił a ja nie zauważyłam![]()
Super :-) :-) :-)Zobacz załącznik 919833Zobacz załącznik 919834
Jesteśmy i my!