Misty29
Fanka BB :)
Co oglądasz? Ja ostatnio zaczęłam serial Upadek. Pochłonęłam prawie dwa sezony w dwa dniNie ma jak ogladac netflixa do 2 nad ranem [emoji6] Ale wole isc spac pozniej niz obudzic sie o 3 nad ranem i nie spac do rana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Co oglądasz? Ja ostatnio zaczęłam serial Upadek. Pochłonęłam prawie dwa sezony w dwa dniNie ma jak ogladac netflixa do 2 nad ranem [emoji6] Ale wole isc spac pozniej niz obudzic sie o 3 nad ranem i nie spac do rana.
Kochana tak mi strasznie przykroHejka ja niestety muszę się z wami pożegnać byłam dziś na USG niby urosło i już było dość mocno widoczne tak jakby zarodek ale dalej nie ma serca a to już 9 tydzień kazali mi znowu bhcg zrobić. Ale nie dali mi skierowania na zabieg bo sprzęt nie jest super dobry i w przyszłym tyg mam iść na USG i dopiero do szpitala
Życzę wam nudnych ciąż i żeby szybko minęły tzn ta końcówka która się tak dłuży
Będę o was pamiętać
Nie ma jak ogladac netflixa do 2 nad ranem [emoji6] Ale wole isc spac pozniej niz obudzic sie o 3 nad ranem i nie spac do rana.
Oglądałam Upadek fajny ten aktorCo oglądasz? Ja ostatnio zaczęłam serial Upadek. Pochłonęłam prawie dwa sezony w dwa dni![]()
Tak! Uwielbiam ten serial też [emoji3590]Oglądałam Upadek fajny ten aktora Dextera widziałaś?
Hejo, oczywiście od rana muli bleeeh
Pora coś zjeść.
Dziś też bym pospała, ale niestety robota czeka.
Córkę dziś zostawiłam w domu, bo gorączkę miała w nocy. Na szczęście najstarsza, to luz, czyta sobie.
Ja jem troche na sile. Co mi daje jakies pol godziny spokoju. A potem znowu wracaja. [emoji19][emoji19][emoji19] Robie mase.Jak radzisz sobie z tymi mdlosciami ? U mnie z dnia na dzień jest coraz gorzej.. mdli mnie, muli, ciągnie na wymioty ale nie wymiotuje. Potrafi mnie tak kilka godzin z rana trzymać..