• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
reklama
Hej, jestem tu nowa. Śledzę wasz wątek od niedawna:) gratuluję wszystkim mamą :)
Dziś moja pierwsza próba, wskazania do inseminacji- azospermia męża. Przyjmowałam różne leki od ponad pół roku, tym razem miałam przepisany aromek i boom w końcu dwie piękne komórki :) Trzymajcie kciuki miłego dnia :)
Trzymam kciuki! Mój maz też ma azoospermie. Jestem po drugiej IUI i pojutrze mam chwilę prawdy - albo @ albo gnam na betę do labo :) Też brałam Aromek na lepszy wzrost jajeczek.
Będzie dobrze!

Cześć dziewczyny. Czytam Was od jakiegoś czasu(musiałam nadrobić te kilka tys stron,więc troszkę mi to zajęło)24.11 miałam swoją pierwszą inseminację.Teraz z niecierpliwością czekam na testowanie,chociaż staram się o tym za bardzo nie myśleć a że zajęć przed świętami dużo to mam nadzieję że szybko mi przeleci ten czas.Gratuluję wszystkim którym się udało i trzymam kciuki za te potrzebujące jeszcze troszkę czasu.Któraś z Was ma pozytywne wspomnienia z Bytomia?Bo właśnie tam podchodziłam do zabiegu.

Cześć dziewczyny. Czytam Was od jakiegoś czasu(musiałam nadrobić te kilka tys stron,więc troszkę mi to zajęło)24.11 miałam swoją pierwszą inseminację.Teraz z niecierpliwością czekam na testowanie,chociaż staram się o tym za bardzo nie myśleć a że zajęć przed świętami dużo to mam nadzieję że szybko mi przeleci ten czas.Gratuluję wszystkim którym się udało i trzymam kciuki za te potrzebujące jeszcze troszkę czasu.Któraś z Was ma pozytywne wspomnienia z Bytomia?Bo właśnie tam podchodziłam do zabiegu.
Gdzie ? U Docenta Horaka?

Hej, chyba 10...
Straciłam rachubę...

Rety, a jak sie czujesz?

Ja dzisiaj poszlam na kolejne USG. Okazalo sie ze w 20 d.c. nic nie ruszyło, endometrium 4-5 mm, na lewym jajniku jajeczko nadal 10 mm.

Zadzwonilam do mojego lekarza (na usg bylam w innym miejscu) i polecil wziac 5 dni lamettę. I za kilka dni znowu Usg plus testy owulacyjne.

Zobaczymy co z tego wyjdzie...

Ostatnio calkiem opadlam z sil... w pracy nie mam energii i wszystko mnie dobija... nie mam sily na nic. Chyba depresja mnie jakas dopadla... i niepokoj.

Czesc Kochana, zecze Ci z calego serca powodzenia!!! Duuuzo luzu na czas oczekiwania. No i obys nie musiala dlugi czekac[emoji3][emoji1303]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry