Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No dokładnieWiesz dla niego to był taki szoook ,że w ruch poszły nożyczki A ja bez reakcji [emoji6] I musialam mu wytłumaczyć jak to jest [emoji848]
Ale, ze u nas? Mam nadzieje, ze nie ja jakoś nieświadomieAle mam dzis ch**wy dzien [emoji19] jedna pani mi dzis na forum tak podniosla cisnienie ze szkoda gadac [emoji34]
Wiesz co ? Doczytałam i ok 14 kg jednak sorki Link do: Osann Pep Wózek wielofunkcyjny ale luknij sobie
Ja mam piętro niżej dziadków i to takich jeszcze samowystarczalnych wiec moje dzieci w każdej chwili mogą do nich isc. Ciekawie jest na dzień babci bo jak szykujemy upominki to moje dzieci mają 6 babć. W tym dwie babcie i 4 prababcia [emoji3]No bo nie uda się ukryć że jednak bardzo cieszy ta radość w oczach innychtym bardziej jeżeli została Ci jedna babcia to fajnie że się doczekala. I że Ty się doczekalas tego
mi np bardzo zależało żeby dziadkowie jeszcze doczekali prawnukow. Wyobraź sobie -4 pokolenia na jednym zdjęciu. Piękna pamiątka
![]()
Nie, tutaj jest super [emoji14]Ale, ze u nas? Mam nadzieje, ze nie ja jakoś nieświadomie
Kochana znajdzie pracę. Spokojnie wszystko się.ułoży:* na pewno zaraz.coś będzie miał na okuDziewczyny ja chyba się załamie, mąż właśnie z dnia na dzień stracił pracę, miał podpisać umowę na stałe i jej poprostu nie dostał. Od jutra jest bez pracy a tu święta, dziecko w drodze, roczny syn w domu i tylko moja marna wypłata, siedzę i ryczę bo kredyt na mieszkanie, opłaty.... Nie jestem się w stanie nawet uspokoić
Nie, tutaj jest super [emoji14]
Na głównym forum, wątek dziewczyny ktora pytala o to kiedy najlepiej na początku ciąży do lekarza i ogólnie badania itd.
Wyszło z tego ze jedna babka stwierdzila ze "starsze panie takie irodzone przed czarnobylem to juz raczej rodzic nie powinny" a najlepiej miec dziecko miedzy 20-25lat bo przecież pozniej to juz starsza Pani [emoji19][emoji34]
No coś Ty...Nie, tutaj jest super [emoji14]
Na głównym forum, wątek dziewczyny ktora pytala o to kiedy najlepiej na początku ciąży do lekarza i ogólnie badania itd.
Wyszło z tego ze jedna babka stwierdzila ze "starsze panie takie irodzone przed czarnobylem to juz raczej rodzic nie powinny" a najlepiej miec dziecko miedzy 20-25lat bo przecież pozniej to juz starsza Pani [emoji19][emoji34]
Ja jestem na 0. Nic do przodu. A wręcz czuje że na twarzy jestem szczuplejsza Ale w to miejsce wagi wskoczył brzuch.Ja tez melduje, ze jestem na plusie 1.5-2 kg( ciężko określić)![]()