• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Wotam się i ja mamusie :)
Wróciliśmy do domu ok 2 a ja juz od 6 nie moglam spac :( maz mi chrapal ale bylam dzielna i nie wykopalam go z lozka, bo i tak wiedzialam, ze juz nie usne. Teraz za to czekam na sniadanie do łóżka :) poprpsilam o tosty a on biedny ma ogromnego kaca no ale życie ja jak nie pije to jakoś nie mam litości :)

Ja sie bardzo ciesze, ze jednak mnie ominęła cukrzyca ciazowa. Dzisiaj teściowa zrobiła specjalnie dla mnie kopiec kreta :)
Mnie też kac męża jakoś mocno nie przejmuje. Ostatnio kiedy opisywałam mdłości na krzywej cukrowej to mąż na to "a widzisz, ja tak czułem się cały następny dzień po imprezie" ^^ Biedactwo [emoji39] za dobrą zabawę trzeba zapłacić, nie ma nic za darmo. [emoji39]
Smacznych tościków!;)

reklama
Ja mam dzisiaj niemoc. Wczoraj cały dzień spędziłam na zakupach i trochę zamarzlam. Rano obudził mnie ból gardła więc dzisiaj zalegam pod kocem z herbata z miodem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry