milena1706
Fanka BB :)
Ja takie ruchy czułam kilka godzin po porodzie i się wystraszylam że chyba jeszcze jedno dziecko mam w brzuchuWiesz co... Ja 3 lata po ciąży i czasem czułam ruchu dziecka.Myślę, że to jednak jelita
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja takie ruchy czułam kilka godzin po porodzie i się wystraszylam że chyba jeszcze jedno dziecko mam w brzuchuWiesz co... Ja 3 lata po ciąży i czasem czułam ruchu dziecka.Myślę, że to jednak jelita
![]()

Przeprowadzamy sie z lubuskiego na śląsk wiec sila rzeczy musze szukac nowego lekarza[emoji6]O a czemu zmieniasz jeśli mogę spytac?
Haha [emoji14]Ja ogólnie mam właśnie ciekawie bo moj lekarz jest tako ok 30 i bardzo przystojny (tyle, ze mi ma homoseksualiste wyglada) zawsze ma rozpieta koszule prawie do pepka i ogólnie tak smiesznie mówi.
W moich rodzinnych stronach gołąbki są zawsze :-) Oprócz tego m.in barszcz z uszkami, pierogi ruskie i z kapusta, sos grzybowy do barszczu, juszka (kompot z suszonych owocow), kutia. Dawniej jeszcze kluski z makiem, groch z kapustą..ale teraz jakoś nikomu nie chce się tego jeść.Gołąbki to u Was menu świąteczne? U nas nigdy nie było...
Co dwa? Ja co 4Ja już umówiłam sobie wizytę na 20.12. Ja cały czas panikuje, także nie ma sensu się męczyć i chodzić co 3 tygodnie. Wolę co dwa i na spokojnie doczekać.
Ja bym zbankrutowała jakbym miała co dwa tygodnie płacić po 200 zł za wizytę. Tyle, że ja się nie przejmuje, że coś jest moe tak, bo niby dlaczego miałoby być?To umów sobie częściej. Mój lekarz sam mówi że jakbym już naprawdę chodziła po ścianach to mam dzwonić i gdzieś się umówimy na wizytę czy w szpitalu jakby miał dyżur. Spokój jest najważniejszy
Ja właśnie szukam jakiegoś fajnego pomysłu na szybkie ale dóbre ciepłe danieA Wy coś pichcicie, gotujecie na święta czy raczej z racji ciąży odpoczywacie?
Grubo!Mi się śniło, że mam romans z moim ginekologiem![emoji23][emoji23][emoji23]
Wtedy dopiero będzie panika, bo przez jakiś czas nie będziesz czuła i już atak serca hejeheTeż mam co 4 tygosnie, teraz będzie nawet prawie 5, bo w międzyczasie były prenatalne.
Sen okropny.. już wolę te moje irracjonalne i durne niekiedy. W ogóle liczę na to, że niedługo zacznie się taki spokojniejszy czas - jak już ruchy dziecka będą wyczuwalne.
Dzięki za dobre słowoWtedy dopiero będzie panika, bo przez jakiś czas nie będziesz czuła i już atak serca hejehe![]()