reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Dokładnie tak jak u mnie.. Żadnego parcia na płeć.. Chcę tylko żeby było ok wszytskoW Polsce nie ma zapłodnień z selekcja płci. Ale za granicą i owszem. Nawet dziewczyny pisały w jakim kraju najtaniej
A ja wam powiem że te marzenia o pink gdzieś odeszły. Nie wiem czemu aż tak. Naprawdę jest mi obojętne. A ostatnio mój M mi powiedział że jakby był syn to byłby nieszczęśliwszym facetem na świecie.
Może to taka reakcja obronna na zapas żeby później się nie rozczarować za mocno,naprawdę nie wiem.
Druga która tak czujęTyle jest ciążówek, ze sama matematyka i statystyka mowi, że któraś musi mieć pinkJakoś tak czuję pod skórą pink u @Grabcia123, a oczywiście życzę Wszystkim zaciążonym mamusią wymarzonych córeczek [emoji7] Ile Was tam jest 5 z niewiadomą płcią?
Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
mihasiaaa
A nie chcesz isc na usg, zeby się przed świętami dowiedzieć?Dokładnie tak jak u mnie.. Żadnego parcia na płeć.. Chcę tylko żeby było ok wszytskoDruga która tak czuję
sprawdzimy czy jesteś czarodziejka
a ja nic dosłownie żadnych przeoczyć
ale maksymalnie za miesiąc się dowiemy
chyba że przez nerki i wysypke będę mieć wizytę jakąś awaryjna przed świętami...
Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Grabcia123
Sama się nad tym zastanawiam..A nie chcesz isc na usg, zeby się przed świętami dowiedzieć?
B
bibiU
Gość
A mi nie dobrze [emoji23] kawa mi pasuje ale buraczki zmieniły smak a jeszcze 2 tygodnie temu były ok [emoji12]Z nowości na dziś -moja ukochana poranna kawka po dwuch łykach wylądowała w zlewie![]()
martoosia04
Sama się nad tym zastanawiam..
Idź sobie prywatnie na usg i tyle. A kiedy u Was prenatalne?
Grabcia123
I tak chodzę prywatnie
ale narazie nie kombinuje bo w środę mam wizytę i zobacze co powie na moje nerki i wysypke bo może przez to będę mieć jakąś awaryjna wizytę..
rena-chan
Dokładnie, synek ma 2 lata@rena-chan a i Ciebie drugi dzidziuś? Czy coś pokręciłam?
rena-chan
A ja Wam zazdroszczę bo u mnie nadal jakoś bez objawów i to mnie martwi :/ ale zrobiłam betę wczoraj i jest niby ok.A mi nie dobrze [emoji23] kawa mi pasuje ale buraczki zmieniły smak a jeszcze 2 tygodnie temu były ok [emoji12]
reklama
Podziel się: