• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Dochodzę do wniosku, że pani pielęgniarka zrobiła mi ała :) no żeby nie móc ręki wyprostować to chyba nie jest normalne.

Co do mdłości, też mi dziś źle... Czyli standard. Miałam zrobić grzybową ale czy zniosę ten zapach? Chyba skończę na serku wiejskim z pomidorem. Mam nadzieję, że to faktycznie minie w drugim trymestrze, bo jak nie to ja bym chciała zapaść w sen zimowy. Tak do lipca.

Dochodzę do wniosku, że pani pielęgniarka zrobiła mi ała :) no żeby nie móc ręki wyprostować to chyba nie jest normalne.

Co do mdłości, też mi dziś źle... Czyli standard. Miałam zrobić grzybową ale czy zniosę ten zapach? Chyba skończę na serku wiejskim z pomidorem. Mam nadzieję, że to faktycznie minie w drugim trymestrze, bo jak nie to ja bym chciała zapaść w sen zimowy. Tak do lipca.
Właśnie to samo powiedziałam przed chwilą mojemu M że mogłabym się obudzić w lipcu :D

I po wizycie 10 tydzień 5 dzień , z bąbelkiem wszystko jest dobrze. Jesteśmy mega szczęśliwi
IMG_20181218_175601.jpg

Załączniki

• IMG_20181218_175601.jpg
    IMG_20181218_175601.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 323
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry