Agu1531
Fanka BB :)
Dzięki [emoji3], a mogę w 3 dc zacząć go brać ? bo mój dopiero jutro mi go przywiezieU mnie pierwszego miesiąca stosowania. Tzn zaczęłam od 1 listopada a w owu między 24-26.12 miałam taki śluz jakiego nigdy wcześniej
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki [emoji3], a mogę w 3 dc zacząć go brać ? bo mój dopiero jutro mi go przywiezieU mnie pierwszego miesiąca stosowania. Tzn zaczęłam od 1 listopada a w owu między 24-26.12 miałam taki śluz jakiego nigdy wcześniej
U mnie też 2 dc. [emoji28]U mnie 2 dc.
No jasne. Byle po owu przestać bo wiesiołek wywołuje mikroskurcze macicy więc zeby nie zaszkodzić jakby fasola miała się zagnieździćDzięki [emoji3], a mogę w 3 dc zacząć go brać ? bo mój dopiero jutro mi go przywiezie
Zapamiętam na pewno. Dziękuję [emoji8][emoji8][emoji8]No jasne. Byle po owu przestać bo wiesiołek wywołuje mikroskurcze macicy więc zeby nie zaszkodzić jakby fasola miała się zagnieździć
Nie buj żaby my ci szczęście przyniesiemy! I wydasz dziecko na świat swoją zajebistą pochwą[emoji23][emoji23]Ja tu bylam na forum od 2016r na jednym z wątków, który juz dawno upadł. I wszystkie dziewczyny tam zaszly w ciążę. Urodziły piękne i zdrowe dzieci. Tylko kur*a nie ja! A ja nadal sie bujam, bo tam na górze ktoś tak zadecydował "Ooo ta sobie poczeka kilka lat, a co! Niech czeka". No i kutffa czekam sobie jak glupia.
Ja ogólnie wierzę w Boga. Ale jestem aktualnie na niego obrażona i wku*wiona za to że każe mi tyle czekać.
Ot się wyżalilam na początek okresu. Już nawet nie liczę który to cykl, w którym się nie udało.
Ale ok, ja dopnę swego i wydam moją zajebistą pochwą dziecko na świat!!! Żebym miała zwariować, to spełnie swoje marzenie[emoji64]
Jak bym zarzuciła takim tekstem to by mój do drugiego pokoju poszedł spać [emoji23][emoji23][emoji23]Normalnie chyba ten tekst wypróbuję![emoji23][emoji23]
Jesli Ci to pomoze to ja tez jestem na forum od 2016..i tez poki co bezowocnie.. mam nadzieje ze ten rok bedzie naszym rokiemJa tu bylam na forum od 2016r na jednym z wątków, który juz dawno upadł. I wszystkie dziewczyny tam zaszly w ciążę. Urodziły piękne i zdrowe dzieci. Tylko kur*a nie ja! A ja nadal sie bujam, bo tam na górze ktoś tak zadecydował "Ooo ta sobie poczeka kilka lat, a co! Niech czeka". No i kutffa czekam sobie jak glupia.
Ja ogólnie wierzę w Boga. Ale jestem aktualnie na niego obrażona i wku*wiona za to że każe mi tyle czekać.
Ot się wyżalilam na początek okresu. Już nawet nie liczę który to cykl, w którym się nie udało.
Ale ok, ja dopnę swego i wydam moją zajebistą pochwą dziecko na świat!!! Żebym miała zwariować, to spełnie swoje marzenie[emoji64]
Jesli Ci to pomoze to ja tez jestem na forum od 2016..i tez poki co bezowocnie.. mam nadzieje ze ten rok bedzie naszym rokiem![]()