Anastka_92
Fanka BB :)
Doradzcie proszę, czy jest sens robić po dostanie @ badania hormonalne, jeśli jest to mój 2 cykl po odstawieniu tabletek?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bo na stronie się nie ładują tylko przez apke na telefonieNo właśnie jak pisze to JE wklejam a jak już wyślę to nie ma wcale...Tylko nie raz jakaś zostanie:/
Z chorym mężem w łóżku[emoji23]Jak spędzacie sobotę ?![]()
Z telefonu w klawiaturze powinnaś mieć uśmiechnięta buźke i tam są emotki z telefonuJa pisze z aplikacji na telefonie i takich nie mam[emoji19]
Mam podobnie tylko szyjka wyżej... I nie wiem co to znaczy [emoji22]Zgłupiałam już całkiem.... Poszukałam na necie jak się bada szyjkę... A potem jak ma wyglądać przed@ ii moja jest dziwna[emoji33] miękka i otwarta i nisko. E ja się nagrzebałam... I nie wiem nic.
Aaaa jeszcze sluzzz kremowy. Czekam do poniedziałku. Objawów brak!
Pije winko urodzinowe ,gram w grę [emoji38] i do was zaglądam [emoji16]Jak spędzacie sobotę ?![]()
Shea ja podobnie tylko ja film oglądam
To jest dla mnie temat tabu mimo setki przeczytanych artykułów obejrzanych zdjęć i filmów [emoji23][emoji23][emoji23]Mam podobnie tylko szyjka wyżej... I nie wiem co to znaczy [emoji22]