Niutka43
Fanka BB :)
Ciekawe przy jakiej pozycji sexsownej taki skręt [emoji12][emoji12][emoji12]Ja juz mam w domu orteze na lewa i prawa [emoji23][emoji23][emoji23] sama sobie "gipsuje". Juz tyle razy sie wyebałam ze powinnam mieć ksywke "Orzełka"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ciekawe przy jakiej pozycji sexsownej taki skręt [emoji12][emoji12][emoji12]Ja juz mam w domu orteze na lewa i prawa [emoji23][emoji23][emoji23] sama sobie "gipsuje". Juz tyle razy sie wyebałam ze powinnam mieć ksywke "Orzełka"
Ja tylko słodkieMój facet to uwielbia wina i to te wytrawne, dla mnie pół słodkie musi być
Niestety niebylo to widowiskowe ebnięcie. Prosty lot z krzesła w kierunku podłogi z zahaczeniem biurkaCiekawe przy jakiej pozycji sexsownej taki skręt [emoji12][emoji12][emoji12]
No bejbe [emoji7] mieszkam 35 km od Rzeszowa a jutro wybieram się tam do gina [emoji23]Nie ma Rzeszowa [emoji52]
Haha to mój mówi że ja sobie wszystkim krzywdę potrafię wszystkim zrobić.Ja juz mam w domu orteze na lewa i prawa [emoji23][emoji23][emoji23] sama sobie "gipsuje". Juz tyle razy sie wyebałam ze powinnam mieć ksywke "Orzełka"
No bejbe [emoji7] mieszkam 35 km od Rzeszowa a jutro wybieram się tam do gina [emoji23]
Nie [emoji4] gina mam z Szopena tyle napisze [emoji106]Do parens może?
HahahaJa tylko słodkiekiedyś jak nie miałam w domu słodkiego tylko wytrawne a chciało mi się wina..... To cukrem posłodziłam [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]

To mozemy siebie przybić piatke. Ja nawet idac do lazienki zahaczam o futryne. Przechodzac obok stołu to na bank o kant sie pizgne. Wypadnie mi cos z reki w między czasie i spadnie a jakze na stopę [emoji23][emoji23][emoji23]Haha to mój mówi że ja sobie wszystkim krzywdę potrafię wszystkim zrobić.
Nawet miał pomysł to spisywać ale stwierdził że za dużo tego .
Ciągle mam siniaki , do tego mój pies jest czasem delikatny jak piła motorowa (jak jego pan) jak rósł i ważył 20 kg to nogi miałam sine i podbite oko .
Łapeczką mnie psina uderzyła a mój się tłumaczył że to nie on [emoji23]
Potrafię się oparzyć nawet kalendarzem mi się wczoraj udało [emoji52].
Na udzie mam siniaka z zadrapaniem od drzwiczek piekarnkia. To stan obecny .Plastry i bandaże to ja hurtowo kupuję jak się kończą na wszelki wypadek.
A ostatnio podszas figo fago tak się w palucha walnełam że 3 dni kulałam [emoji23]. To cała ja .
Raz w jedyną kałużę w okolicy się wypierdzieliłam [emoji6]