Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chodzą pogłoski, że uczulają. Ja tylko bobu bym zjadła![]()
No właśnie ja to samo, zaczęłam sobie smak wyobrażam [emoji23] zadowalam się jabłkiem [emoji1]Ale bym se zjadła teraz [emoji23] już wiem skąd te 4kg
Boze galarete z octem bym zjadla [emoji39]Bo ocet to ocetA tak poważnie? Uważam, że cytryna jest zdrowsza
A ja teraz staram się jeść zdrowo
![]()
Fujj!Myślałam że są jakieś przeciwwskazania [emoji85] bo ja lubię frytki z octem[emoji85]
A no to inna sprawa. My z kota jednak rezygnujemy wiec mozemy sobie pozwolic. Oczywiscie do czasu az Julka wpadnie na pomys "wozenia" mlodego.[emoji6]U nas odpada podłoga bo pies jest i albo ona by się tam ladowala pod naszą nieobecność albo by było w tym pelno siersci. Koszyk miałam od drugiego dziecka i w sumie ta opcja mi najlepiej odpowiadala [emoji4] tylko teraz kupię ciut dłuższy żeby posłużył na ok pół roku. Właśnie na tej stronie się zarejestrowałam jakoś czas temu
Powodzenia w szpitalu i daj znać [emoji6]
Ja zaraz po dzieciaki lecę do szkoły. Najmniejszy śpi, oby tylko nie było przebojów wieczorem bo już dawno drzemki w dzień nie miał
Fujjj! [emoji12]Ja też lubię, jak te grube frytki to tylko z octem [emoji1][emoji1]
Ja to frytki ze wszystkim [emoji23]Boze galarete z octem bym zjadla [emoji39]Fujj!A no to inna sprawa. My z kota jednak rezygnujemy wiec mozemy sobie pozwolic. Oczywiscie do czasu az Julka wpadnie na pomys "wozenia" mlodego.[emoji6]Fujjj! [emoji12]
Ale frytki z serem to tak [emoji16]
Nie kumam zależności między porodem a jedzeniem owoców sezonowych? Wytłumacz mojemu ciążowemu umysłowi co przegapiłam?
Kołki nie są od tego co zjadła mama tylko są rezultatem niedorozwinietego układu pokarmowego.Chodzi mi o karmienie. Karmiąc nie będę się opychać ani truskawkami, ani czereśniami ze względu na alergie i kolki
Z serem też uwielbiam [emoji1] a kota oddajecie gdzieś czyli prostu rezygnujecie z kupna? Ja to się boję że mój dwulatek będzie miał dziwne pomysły, będę musiała być czujna [emoji1]Boze galarete z octem bym zjadla [emoji39]Fujj!A no to inna sprawa. My z kota jednak rezygnujemy wiec mozemy sobie pozwolic. Oczywiscie do czasu az Julka wpadnie na pomys "wozenia" mlodego.[emoji6]Fujjj! [emoji12]
Ale frytki z serem to tak [emoji16]
U nas polewaja na świeżo to tez inaczej może smakowaćTo dlatego u nas w "angielskim" sklepie mają chipsy octowe. Chyba kiedyś spróbuję![]()
Chodzi mi o karmienie. Karmiąc nie będę się opychać ani truskawkami, ani czereśniami ze względu na alergie i kolki