• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana siedzę w robocie, na jutro wziełam sobie home office i mam mieć pierwsze usg - będzie to 14dpt. I jestem taka ciekawa i tak się boje jednoczenie. Po ostatnim pustym jaju boje się czy tym razem nie będzie powtórki :( plamienia ustąpiły tylko bóle brzucha zostały. Asiu u Ciebie który to jest tc?
Robiłaś jeszcze betę ostatnio? :) Jutro za wiele jeszcze nie zobaczysz, ewentualnie pęcherzyk, ale dobre i to, chociaż w tym przypadku pewnie Cię to nie uspokoi. Dobrze, że nie krwawisz. Zapytaj jutro lekarza o tą spasmolinę - dla mnie nie ma nic lepszego na bóle
U mnie dzisiaj 8+5

Kochana siedzę w robocie, na jutro wziełam sobie home office i mam mieć pierwsze usg - będzie to 14dpt. I jestem taka ciekawa i tak się boje jednoczenie. Po ostatnim pustym jaju boje się czy tym razem nie będzie powtórki :( plamienia ustąpiły tylko bóle brzucha zostały. Asiu u Ciebie który to jest tc?
14 dpt to wcześnie na usg, ale Ty masz taką betę, że pęcherzyki powinno już być widać. Będzie dobrze! ;)

reklama
Robiłaś jeszcze betę ostatnio? :) Jutro za wiele jeszcze nie zobaczysz, ewentualnie pęcherzyk, ale dobre i to, chociaż w tym przypadku pewnie Cię to nie uspokoi. Dobrze, że nie krwawisz. Zapytaj jutro lekarza o tą spasmolinę - dla mnie nie ma nic lepszego na bóle
U mnie dzisiaj 8+5
Nie juz nie powtarzałam, nie miałam jak od poniedziałku :( A jakby były bliżniaki to będą dwa pęcherzyki? Prawda?:) A kiedy miałas pierwsze usg robione? 8+5 - czyli 8tydzień i 5 dzień? dobrze rozumiem :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry