Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję za wsparcie, miło się czyta takie wpisy. Miłego dnia dziewczyny@jolancik - dzisiaj twój wielki dzień!![]()
![]()
![]()
![]()
za owocny przelot do bazy oraz żeby kropek został z tobą przez najbliższe 8.5 miesiąca!!!
Pamiętaj, żeby po transferze zapewnić sobie jakiś lekki ruch (ja praktykowałam codzienne spacery), żeby macica była dobrze ukrwiona.
Wszystkim babeczkom życzę miłego dnia!
W takim razie mocno trzymam kciuki ja dopiero zaczynam swoją drogę z In vitro Wiec jeszcze mało wiem na ten tematKochana u mnie piaty transfer, 3 stymulacja, ciaza nr 4 (druga blizniacza), ale pierwsza na takim etapie![]()
Dziękuję! Też mam taką nadzieję Zobaczysz kochana będzie dobrze. Trzymam@jolancik powodzenia[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Niech to bedzie szczesliwy dzien!
Do mnie dzwonil lekarz, nadal rozwija sie 10 zarodkow, ale jedne lepiej, drugie slabiej, prawdopodobnie polowa dotrwa dluzej wg oceny embriologa...
Oby bylo z czego wybierac jeszcze
Dziękuję! Też mam taką nadzieję Zobaczysz kochana będzie dobrze. Trzymam [emoji110][emoji110][emoji110]
A jakie masz wskazania że zapładniali więcej niż 6?
i obyś jak najmniej musiała wiedziećW takim razie mocno trzymam kciuki ja dopiero zaczynam swoją drogę z In vitro Wiec jeszcze mało wiem na ten temat
i obyś jak najmniej musiała wiedziećpowodzenia :*
Jak to czytam to aż mnie ciarki przechodzą...W takim razie mocno trzymam kciuki ja dopiero zaczynam swoją drogę z In vitro Wiec jeszcze mało wiem na ten temat
Oby było ich kilka,bo to zawsze glowa spokojniejsza jak jest sie zaopatrzonym na kilka transferow i rodzenstwo@jolancik powodzenia[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Niech to bedzie szczesliwy dzien!
Do mnie dzwonil lekarz, nadal rozwija sie 10 zarodkow, ale jedne lepiej, drugie slabiej, prawdopodobnie polowa dotrwa dluzej wg oceny embriologa...
Oby bylo z czego wybierac jeszcze
Dziękuję za wszystkie kciuki. Kropeczka/kropek już ze mnąDostałam łóżko i odpoczywam
![]()