Oczekujaca123
Fanka BB :)
Jaka ?No i znowu mam przeje... W moczu wyszła mi wyjątkowo paskudna bakteria. Jutro z samego rana lecę do swojej ginki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jaka ?No i znowu mam przeje... W moczu wyszła mi wyjątkowo paskudna bakteria. Jutro z samego rana lecę do swojej ginki.
Pseudomonas aeruginosa. Bakteria "szpitalna"... Ze szpitala wyszłam w grudniu, z publicznej toalety od wieków nie korzystałam, a badanie ogólne moczu z tego samego strumienia wyszło bardziej niż ok, do tego macmiror od miesiącaJaka ?
Ja miałam też jakaś bakterie szpitalna , ale inna niż Ty gronkowca koagulazoujemnego jakoś tak. Leczyla mi to gin w szpitalu antybiotykiem dozylnym. A to wcześniej posiewu nie robiłaś? Mi w momencie kiedy posiew wyszedł zły to mocz ogólny wyszedł ok... także już temu nie ufam.Pseudomonas aeruginosa. Bakteria "szpitalna"... Ze szpitala wyszłam w grudniu, z publicznej toalety od wieków nie korzystałam, a badanie ogólne moczu z tego samego strumienia wyszło bardziej niż ok, do tego macmiror od miesiąca![]()
Ostatni posiew ponad miesiąc temu, czyściutko. Coraz bardziej przekonuję się, że jakaś siła wyższa po prostu nie chce, żeby niektórzy ludzie mieli dzieciJa miałam też jakaś bakterie szpitalna , ale inna niż Ty gronkowca koagulazoujemnego jakoś tak. Leczyla mi to gin w szpitalu antybiotykiem dozylnym. A to wcześniej posiewu nie robiłaś? Mi w momencie kiedy posiew wyszedł zły to mocz ogólny wyszedł ok... także już temu nie ufam.
Trzymaj sie dzielniePozdrowienia z porodówkiodeszły mi wody 3 godziny temu, ale skurcze jakiekolwiek mi przeszły i trzeba będzie wspomagać :/