Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Słodkie dzidziWitam się i ja, jestem Monika.
10t6d, termin wg OM 01.10
W listopadzie straciłam fasolkę jednak szybko udało się zajść w kolejną ciążę. Mam nadzieję że tym razem się uda ciążę donosić. Dziś usg genetyczne (trochę wcześnie jednak posłuchałam lekarza prowadzącego) i wg niego mała jest 5 dni starsza. Jestem z trójmiasta.
5 cm szczęścia.
Zobacz załącznik 950661
Tak,są już odróżnione jednak w większości wyzwaniem jest 100procentowe określenie na połówkowym bo dziecko się zasłania its więc na takim etapie kiedy wszystko jest malutkie dosłownie milimetry to trzeba mieć mega dobry sprzęt i umiejętności. Ja nie będę pytać o płeć nonchyba że lekarz sam z siebie powie. Czy ktoś jeszcze ma genetyczne w najbliższym czasie? Ja mam razem z @dorzynka 21 no i czas się dłuży mi juz9+4
Cześć dziewczyny!
Witam nową mamę i gratuluję, super zdjęcie.
Skoro ciąża starsza, to prenatalne w dobrym czasie. Znam wiele dziewczyn , które na prenatalnych się dowiedziały jaka będzie płeć i faktycznie tak było. Narządy na tym etapie są już w miarę rozwinięte, także jest to możliwe.![]()
Mi lekarz powiedział że na tych teraz w 12 tyg to raczej płci nie powie Pamiętam w ostatniej ciąży mówił że raczej na dziewczynę a wyszedł chłopak hehe Zawsze na 50% szans że trafi Plec to jak dziecko pokaże to tak raczej w okolicy 16 tyg Choć nie mówię oczywiście że wcześniej nie można ale wtedy raczej większą pewnośćTak,są już odróżnione jednak w większości wyzwaniem jest 100procentowe określenie na połówkowym bo dziecko się zasłania its więc na takim etapie kiedy wszystko jest malutkie dosłownie milimetry to trzeba mieć mega dobry sprzęt i umiejętności. Ja nie będę pytać o płeć nonchyba że lekarz sam z siebie powie. Czy ktoś jeszcze ma genetyczne w najbliższym czasie? Ja mam razem z @dorzynka 21 no i czas się dłuży mi juz![]()