dżoasia
Fanka BB :)
A jak twoja wizyta???To akurat było na naturalsie
4-5 dni po była beta a 10 dni po juz było 0[emoji20]
Ale teraz mam druga stymulację i na początku kwietnia szykuje mi się punkcja[emoji847]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jak twoja wizyta???To akurat było na naturalsie
Ale teraz mam druga stymulację i na początku kwietnia szykuje mi się punkcja[emoji847]
Dzięki dzięki za taki kalkuratorek![]()
HCG-Abbau-Rechner
Unser HCG-Abbau-Rechner dient dazu, den Abbau von Schwangerschaftshormon im Körper zu berechnen, wenn hCG zum Auslösen des Eisprungs oder zur Unterstützung der Gelbkörperphase gespritzt wurde.www.wunschkinder.net
Masz tutaj kalkulator do obliczenia czy hcg po Ovitrell moze byc jeszcze we krwi:
Napierw wpisujesz ile tego wstrzyknelas. Zakladajac ze 2 zastrzyki po 2500 wpisz 5000
Potem swoja wage
Na koncu ile dni minelo od zastrzyku.
Mam nadzieje ze pokaze juz „0”[emoji16]
A jak twoja wizyta???
W takim razie trzymam kciuki za podejście oby było dla ciebie szczęśliwe!To akurat było na naturalsie
W takim razie trzymam kciuki za podejście oby było dla ciebie szczęśliwe!![]()
Na jakie dni wpisac Cie z wizyta i punkcja do kalendarza?@dżoasia a dziękuję za pamięć[emoji16]
Niedawno wróciliśmy do domku z pozytywnym nastawieniem
Okazało się ze są 2 pecherzyki większe i 4 mniejsze a to juz coś w 4 dniu stymulacji jak na mnie( bo przy ostatniej był tylko jeden pęcherzyk )
Oprócz ovuleap dostałam menopur i od jutra Cetrotide
Jutro i pojutrze aż 3 zastrzyki
Cetrotide 0,25 ovuleap 300 i menopur75
Tak więc myśle ze moje pecherzyki urosną i będą nadawały się do dalszych etapów
W poniedziałek kolejna wizyta , juz ta decyzyjna przed punkcja która ma być 3-4 kwietnia [emoji16][emoji847]
Boje się ale jednocześnie jestem szczęśliwa ze coś się zaczęło kluć [emoji2]
Trzymajcie kciuki [emoji110]
Ja trzymam za kazda z nas [emoji173]️[emoji110]
Na jakie dni wpisac Cie z wizyta i punkcja do kalendarza?
Ok dziękiNarazie na 1 kwietnia na wizytę przed punkcja i w ten dzień napisze kiedy czeka mnie punkcja bo wtedy dowiem się na 100 % [emoji847]
Witamine d warto lykac caly czas, a juz zimą koniecznie bo w naszych rejonach wystepuja spore jej braki. Poza tym jest ona nazywana witamina plodnosci. 1000jm to malo, zbadalabym poziom i w zaleznosci od wyniku zaczelabym moze nawet od 4000jm, ja caly czas biore 2tys, nie mialam niedoboru, ale wynik byl w dolnej granicy.Ktoś słyszał o tym że wit D pomaga w zanieżdzaniu? Podobno najlepsza jest Vigantoletten, 1000 j.m bo to lek nie suplement.