My mamy do wyboru Laura, Ela, Ula, Emilka i Lilianka, jakby był chłopiec to Piotruś bez dwóch zdań.
Lilianka mi się bardzo podoba, chciałam mieć małą Lili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My mamy do wyboru Laura, Ela, Ula, Emilka i Lilianka, jakby był chłopiec to Piotruś bez dwóch zdań.
Ja tez o 8 piłam . czekamy razemGodzina 8.00 glukoza wypita zobaczymy co bedzie dalej [emoji16]
Trzymam kciuki. Troche mnie mdli ale jest lepiej niz ostatnim razem [emoji3]Ja tez o 8 piłam . czekamy razem![]()
No ja mam taka 'kluche' w gardle. Ale siedzę na tych twardych krzeslach ;pTrzymam kciuki. Troche mnie mdli ale jest lepiej niz ostatnim razem [emoji3]
A robisz tylko glukoze? Mnie bolała po pierwszym pobraniu krwi w ciąży. Ale 5 ampułek wzięła i podobno od tych prozniowych ampułek bolało. Całe 3 tygodnie.No ja mam taka 'kluche' w gardle. Ale siedzę na tych twardych krzeslach ;p
Pprzeżyłam juz ujadanie ludzi ile to ludzi wchodzi bez kolejki ;p .
I jak nigdy boli mnie reka po ukłuciu. Niewiem chyba zle mi sie wbiła.
Tylko glukoze.A robisz tylko glukoze? Mnie bolała po pierwszym pobraniu krwi w ciąży. Ale 5 ampułek wzięła i podobno od tych prozniowych ampułek bolało. Całe 3 tygodnie.