Koraliki
Fanka BB :)
W brzuszku. W Niemczech byśmy chcieli, bo tam endoskopowo.A operacja w brzuszku czy po urodzeniu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W brzuszku. W Niemczech byśmy chcieli, bo tam endoskopowo.A operacja w brzuszku czy po urodzeniu?
Wiem że też w którymś szpitalu w Wawie mają zespół który czyni takie cuda w brzuszku. Kochana cieszę się że jesteś taka silna!W brzuszku. W Niemczech byśmy chcieli, bo tam endoskopowo.
W Warszawie uczyli się od Niemców, więc lepiej od razu do ich guru jechać, jak jest możliwość.Wiem że też w którymś szpitalu w Wawie mają zespół który czyni takie cuda w brzuszku. Kochana cieszę się że jesteś taka silna!
Witajcie dziewczyny. Jestem przed pierwsza inseminacja. Mam mieć za kilka dni badanie drożności a po kilku kolejnych dniach właśnie inseminacje. Dziś byłam u innego lekarza i ten odradził badanie i iui w tym samym cyklu, podobno wtedy są bardzo małe szanse na ciąże. Czy któraś z was miała histero i iui w tym samym cyklu? Sama już nie wiem co robić..
W Warszawie uczyli się od Niemców, więc lepiej od razu do ich guru jechać, jak jest możliwość.
Silna? Nie wiem. Właśnie zdawałam auto służbowe i oczywiście pękłambo kolega zapytał co się dzieje, bo jakoś widzi, że coś nie tak
![]()
Wiem, że dla młodego muszę być silna. Przecież to nie jego wina. Oboje musimy walczyć.
No to super, trzymam kciuki!
Dobrze wiedziec, moze kiedys mi sie przyda. A co zdiagnozowali? Jakies badania
u nas problem dotyczy komplikacji po operacji jaka przeszłam w jako nastolatkaTrzymam kciuki [emoji8] a co zdiagnozowali? Przepraszam jeśli już pisałaś. U jakiego lekarza jesteś?
Dasz radę Kochana wszystko wydaje się niemożliwe dopóki temu czoła nie stawisz... Jak już się dzieje to jest w nas siła! Trzymajcie się cieplutko...W Warszawie uczyli się od Niemców, więc lepiej od razu do ich guru jechać, jak jest możliwość.
Silna? Nie wiem. Właśnie zdawałam auto służbowe i oczywiście pękłambo kolega zapytał co się dzieje, bo jakoś widzi, że coś nie tak
![]()
Wiem, że dla młodego muszę być silna. Przecież to nie jego wina. Oboje musimy walczyć.
W brzuszku. W Niemczech byśmy chcieli, bo tam endoskopowo.