Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja używam emotek które mam w tel
Wiec w tej sprawie nie pomogę.
Hmmm A estriadol w takim razie u kobiet na chłopca?Na dzień dzisiejszy z tego co wiem, to testosteron powinien być wysoki. W teorii sam Y nie wystarczy, aby był chłopiec. Musi jeszcze pojawić się testosteron. Jeżeli kobieta ma niski testosteron, to podobno komórka jajowa może odrzucać Y, ze względu na dobro organizmu. Wpływ może mieć także kondycja psychiczna kobiety, jeśli kobieta bywa przemęczona, niewyspana, to większe szanse mają X. Ale ja to wszystko piszę w formie ciekawostki, nie mam pojęcia ile jest w tym faktycznie prawdy.
Estriadol na chłopca winien być wysoki, przy wysokim estriadolu jest też dobry śluz plodny o cechach kurzego jajka, no i testosteron też winien być wysoki, ale nie powyżej normy bo ponoć powyżej normy to już na dwoje babka wróżyła i może być problem z owulacja...Hmmm A estriadol w takim razie u kobiet na chłopca?
W tym filmiku było ze estriadol jeśli u kobiety powyżej normy z mężczyzną który M testosteron powyżej normy to wtefy w stronę chłopca. Z tego zrozumiałam że testosteron u kobiet nie powinnom sie podwyższać . Ale.zapytalam bo.nie wiem.czy dobrze zrozumialam@cytrusowa85 jeśli chodzi o estriadol, to nie mam pojęcia, na razie nie znalazłam nic, co mogłoby potwierdzić, że ma on jakiś wpływ.
@martoosia04 może po prostu muszę ściągnąć apke, żebym mogła wstawiać emotki z poziomu tel.