• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wiecie co ja już nic nie wiem mam nadzieje ze w końcu mój M się przekona i będzie skłonny bardziej zaszaleć. Ja stawiam na pH i siła rzeczy odstęp od owu. Suplementy i dieta w miarę dziewczynkowa. Choć myśle ze jakiś jeden banan nie zaszkodzi. Pamietam ze moja dieta byla łamana w czasie kiedy się nie staraliśmy.

Ja w ogóle nie stawiałam na dietę.
Ale czy wyszła nam dziewczynka, to okaże się mam nadzieję już niedługo.

reklama
@Naomi_24 ja im więcej czytam, to mam coraz większą ochotę wszystko zrobić na farcie. Zrobię podobnie jak Ty ( jak już mąż będzie gotowy ) tyle, że ja postaram się wstrzelić w samą owulacje i ciut zmienię dietę, żeby nie była ta sama co przy córce.

@martoosia04 o której masz jutro wizytę ?

Jutro wizyta dopiero o 16:20, wiec trochę poczekam sobie :/

Moj M. to tak różnie brał. Głownie rano. Ja miałam specjalne pojemniczki na każdy dzień tygodnia i mu szykowałam zawsze i pilnowałam by brał. Pora była rożna jak mowię, ważne było dla mnie by w ogole wzial.

A suple @Naomi_24 sa po to by zwiekszyć ilośc żeńskich plemników ponoc. Dziewczyny tu wcześniej polecały jak zaczynałam ja przygodę z planowaniem płci i na nie postawiłam.

@martoosia04 nie tylko Ty sobie poczekasz, ale my z Tobą :)

Mnie pociesza fakt, że wiem z którego dnia cyklu jest córka, jaką wtedy miałam dietę i jakie miałam pH, a miałam bardzo kwaśne. Więc u mnie kombinacji wiele nie będzie, prócz tego, że zrobię wszystko przeciwnie. Co do suplementów, to ja biorę olej z wiesiołka, tylko jego akurat brałam i biorę ze względu na włosy i cerę, o śluzie nigdy nie myślałam, że mógłby mieć jakiś wpływ :-D na pewno zacznę brać jakiś Koenzym Q10 i coś tam jeszcze dorzucę, ale nie wiele. Myślę nad mężem, i wymyśliłam, że jemu to chyba kupie jakieś tabletki na bezpłodność :-D czytając recenzję, to po takiej suplementacji plemniki są niczym Formuła1 :-D nie zaszkodzi mu, a może pomóc. Jeszcze liczę na pomoc ginekologa 8-)

reklama
Nie jestem [emoji23] ale nic więcej nie zrobimy by poznać płeć. Nie bede szła na dodatkowe usg bo szkoda mi 300 zł :/ za te cenę mam łóżeczko dla malucha. Szkoda kasy jak wiem, że dużo wydatków jeszcze przed nami.
@martoosia04 wiadomo :) masz racje ze szkoda kasy jak i tak dowiesz się prawdopodobnie na połówkowych. Dzisiaj może jednak lekarz już coś powie. Ja czekam cierpliwie do czerwca i wtedy wezmę M w obroty ;) @martoosia04 a mogę się Ciebie zapytać jak otoczenie reaguje na twoja trzecia ciąże ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry