milla01
Fanka BB :)
To rzeczywiście fajnie byłoby trafić córeczkę. Powodzenia!Na dodatek jeden syn jest mój, drugi jest narzeczonego 8 letni. Więc jakby jest dwóch chłopaków, a wspólną chcielibyśmy córkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To rzeczywiście fajnie byłoby trafić córeczkę. Powodzenia!Na dodatek jeden syn jest mój, drugi jest narzeczonego 8 letni. Więc jakby jest dwóch chłopaków, a wspólną chcielibyśmy córkę
Też właśnie o tym czytałam,że to nie ph pochwy,tylko organizmu jest ważne.Głowie chyba chodzi o pH organizmu. Plemniki w pochwie długo i tak nie posiedzą. Dlatego pH pochwy jest mylne. To, że w pochwie jest wysokie pH, to nie znaczy, że środowisko organizmu również ma wysokie pH.
Ja tak miałam w zeszłym miesiącu. Nagle w 22 dc dwa grube paski...Ale mimo.tej wpadki wierzę w to,co pokazują,bo bol się zgadza z moim dc i objawamiJa według pasków owulacyjnych miałam nie jeden raz 2 owulacje w cyklu Haha. Gdybym im zaufała, to znowu syna robiłabym wtedy 2 dni przed faktyczną owulacją.
hm... to się u mnie zupełnie nie sprawdziło, miałam mega wysokie ph a jednak czekam na córeczkę. Nie miałam nadziei
Czyli kolejny mit obalony...hm.. @Megi_Meg znowu nic nie wiemyhm... to się u mnie zupełnie nie sprawdziło, miałam mega wysokie ph a jednak czekam na córeczkę. Nie miałam nadziei
@jaanu77 patrz, toś Ty szczęściara aż dwa razy będziesz miała parkę. A co ja mam powiedzieć? Zero księżniczki. ..same chłopy.Teraz będzie trzecia
Dziewczyny, wczoraj przytulnie było, ale jak już wspominałam mój miał wczoraj bardzo ciężki i nerwowy dzień i stwierdził, że on w taki dzień to córki nie będzie robił bo będzie z niej nerwus(faceci maja czasem te swoje mongolskie teorie) no i wyszło tak, że było przytualnie, ale powiedziałabym nie efektywne. I się wkurzylam na niego, powiedziałam że testy w przyszłym miesiącu będzie sobie sam robił... Ehh