• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grypa jak sobie pomoc ?

nowamloda12

Fanka BB :)
Cześć kochane :)
14t3d ciąży.. A mnie po 5-latach, dopadło jakieś choróbsko.. Ból głowy, kaszel, katar, okropny ból gardła. Znacie jakieś domowe sposoby, aby sobie ulżyć i niczym nie faszerować?

reklama
Rozwiązanie
Dobry na zatkany nos. Opary rozrzedzaja wydzieline i robi się wodnisty katar. U dzieci stosuje. Tylko czosnek obrany i rozgnieciony.
Mąż za to lubi kanapki z czosnkiem. Plasterki soli, czeka aż sok puści i zajada.
Zrobię sobie dzisiaj te gałganki. Nie lubię czosnku jesc strasznie. Pojadę zaraz do apteki zapytam o jakaś pomoc. Nie chce tez przesadzić. Jedynie co to pomaga mi fiorda na gardło kiedy misze ustami oddychać.
Ogólnie można choć warto mieć kogoś pod reka do pomocy w razie w ;) chyba ze masz jeszcze jakies innr przeciwwskazania niż ewentualne zaslabniecie.
Tak biorę czasami ale nie tak jak kiedyś woda do pełna i gorąca parująca kąpiel. Teraz leje wode letnia max do 40 stopni bo zaraz szybko spada do 37 i leże tylko po 15 min. Bo woda robi się zimna. Wiec bez sensu już lepiej prysznic.

reklama
Dobry na zatkany nos. Opary rozrzedzaja wydzieline i robi się wodnisty katar. U dzieci stosuje. Tylko czosnek obrany i rozgnieciony.
Mąż za to lubi kanapki z czosnkiem. Plasterki soli, czeka aż sok puści i zajada.

reklama
Zrobię sobie dzisiaj te gałganki. Nie lubię czosnku jesc strasznie. Pojadę zaraz do apteki zapytam o jakaś pomoc. Nie chce tez przesadzić. Jedynie co to pomaga mi fiorda na gardło kiedy misze ustami oddychać.

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry