reklama
Ja tez biorę leki, wiadomo. Ale dieta jest jest ważna. Bez wariowania bo ja nie do takich należę ale jak jakiś czas temu bylam
Na takiej restrykcyjnej diecie to czułam się super.
@Megi_Meg ja tarczyca i prolaktyna są od siebie zależne. Myśle ze jak ustabilizujesz tarczyce lekami to prolaktyna tez spadnie. Super ze nie masz hashimoto.
Na takiej restrykcyjnej diecie to czułam się super.
@Megi_Meg ja tarczyca i prolaktyna są od siebie zależne. Myśle ze jak ustabilizujesz tarczyce lekami to prolaktyna tez spadnie. Super ze nie masz hashimoto.
Megi_Meg
Fanka BB :)
Noooo to synek musi być po leczeniu.
Na to liczę [emoji23][emoji23][emoji8] ponoć nic nie dzieje się bez powodu [emoji12]
Megi_Meg
@Megi_Meg ja tez miałam przed synkiem podwyższony testosteron i problemy z tarczyca i prolaktyna![]()
Dajesz mi nadzieje !
milla01
Dziewczyny znalazłam amerykański artykuł na temat planowania płci
Na stronie www.sexratio.com jest dostępny test online. Badająca twierdzi,że silne kobiety mają synów. To się chyba u mnie zgadza
Można sobie zrobić test i sprawdzić,czy wg niej ma się silna osobowość. Taka ciekawostka i można się pobawić.
martoosia04
Tzn, że teraz spodziewając się córki jestem słaba? [emoji23][emoji23]
Megi_Meg
Dziewczyny znalazłam amerykański artykuł na temat planowania płciNa stronie www.sexratio.com jest dostępny test online. Badająca twierdzi,że silne kobiety mają synów. To się chyba u mnie zgadza
Można sobie zrobić test i sprawdzić,czy wg niej ma się silna osobowość. Taka ciekawostka i można się pobawić.
To nie do końca o to chodzi. To raczej chodzi o hormony. Już nie jeden raz czytałam, ale na zagranicznych stronach, że płeć zależy tylko od hormonów kobiety, że w momencie zapłodnienia, komórka jajowa, może odrzucać damskie lub męskie plemniki. Jeśli danego hormonu jest za mało, to organizm odrzuci np męski plemnik, po mimo tego że był szybszy, na rzecz dobra organizmu.
reklama
Podziel się: