O matko nawet nie strasz, jak Ty coś jadłaś?Ja rzygałam do piątekgo miesiąca od rana do wieczora no i potem wrócił o mi przy zgadze w ostatnim miesiącu i to było dużo dużo gorsze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O matko nawet nie strasz, jak Ty coś jadłaś?Ja rzygałam do piątekgo miesiąca od rana do wieczora no i potem wrócił o mi przy zgadze w ostatnim miesiącu i to było dużo dużo gorsze
Witaj. A nie masz mozliwosci w Polsce pójść do diabetologa jeszcze przed rozpoczeciem procedury żeby przepisal metformine?Jak tylko dostanę okres ( gdzie przy moim pcos jakoś raz na 3 miesiące) zrobia mi usg i zacznę stymulacje - protokół krótki.
Metforminy nie dostanę - w Holandii nie dopuszczają jej przy staraniu się o ciąże. Dlatego stosuje chociaż dietę.
To moje wyniki krzywej
Zobacz załącznik 985826Zobacz załącznik 985827
Kiedy idziesz na bete? Szkoda ze sobie nawzajem nie gratulujemy. Kurde no mialam wielkie nadzieję w tym podejsciu....ponad pol roczna przerwa. Immunosupresja. EhŁączę sie w bólu. Też 6 dpt,też test negatywny i też nic nie czuje.
No wolalbym jednak nie rzygac az przez 9Kurci
Kurcia ale sie cieszeteraz kciuki za przyrost, serduszko i zyganko przez 9m-cy
![]()
Tak normalne kłucia są normalne w pachwinach też:-)Lekarz powiedział, że to normalny objaw:-)Dziewczynki mnie tez tak zakluwa to prawo to lewo troszke jak na okres tez tak macie?
Jak tylko dostanę okres ( gdzie przy moim pcos jakoś raz na 3 miesiące) zrobia mi usg i zacznę stymulacje - protokół krótki.
Metforminy nie dostanę - w Holandii nie dopuszczają jej przy staraniu się o ciąże. Dlatego stosuje chociaż dietę.
To moje wyniki krzywej
Łączę sie w bólu. Też 6 dpt,też test negatywny i też nic nie czuje.
Kiedy idziesz na bete? Szkoda ze sobie nawzajem nie gratulujemy. Kurde no mialam wielkie nadzieję w tym podejsciu....ponad pol roczna przerwa. Immunosupresja. Eh![]()
Kurde w szoku jestem że endometrioza może tak bezobjawowo przebiegać.HejJa nigdy nie miałam boli podczas miesiączki.Lekarz rutynowo dal mi badanie ca125 i szybka laparoskopia.Wynik endometrioza 2 stopnia i torbiel wielkości jajnika
dziś kupię witaminy b6 i b12 i ten kwas foliowy metylowy i zobaczę po 2 tyg jaki będzie wynik
Kurde w szoku jestem że endometrioza może tak bezobjawowo przebiegać.
Jak tylko dostanę okres ( gdzie przy moim pcos jakoś raz na 3 miesiące) zrobia mi usg i zacznę stymulacje - protokół krótki.
To moje wyniki krzywej