hejk kochane
HEJ MIKOLAJKOWO 
women dziekuje za worek sil, ale kurde nadal mam ich zbyt malo by tu od rana przesiadywac.
maly z nowu w nocy mial jakies bolesci i plakal i pomrukiwal od 2.00 do 7.00 rano, kolejna noc nie przespana
.... teraz dopiero doszlam jakos do siebie a maly w koncu spi. Ehhh... te brzuszki....
pati ja tez juz bym chciala wrocic do pracy, bo tesknie za nia jak nie wiem.
sabina kochana wybacz, ale maly dal popalic w nocy i nie mialam sil na poranna kawe.... dopiero teraz jem sniadanko... ;-) Wspolczuje bolesci nocnych.
jolie GRATULUJE POTOMKA

krecik ja tez nie mam mikolajkow, i tez z mezulkiem mamy sobie to odbic pod choinka ;-) heh widze ze nie jestesmy jedyni
....ehhh... co robi kasa.... Ale bedzie dobrze ;-):-) musi byc dobrze!
milego dzionka laski!!
HEJ MIKOLAJKOWO 
women dziekuje za worek sil, ale kurde nadal mam ich zbyt malo by tu od rana przesiadywac.
maly z nowu w nocy mial jakies bolesci i plakal i pomrukiwal od 2.00 do 7.00 rano, kolejna noc nie przespana
.... teraz dopiero doszlam jakos do siebie a maly w koncu spi. Ehhh... te brzuszki....pati ja tez juz bym chciala wrocic do pracy, bo tesknie za nia jak nie wiem.

sabina kochana wybacz, ale maly dal popalic w nocy i nie mialam sil na poranna kawe.... dopiero teraz jem sniadanko... ;-) Wspolczuje bolesci nocnych.
jolie GRATULUJE POTOMKA

krecik ja tez nie mam mikolajkow, i tez z mezulkiem mamy sobie to odbic pod choinka ;-) heh widze ze nie jestesmy jedyni
....ehhh... co robi kasa.... Ale bedzie dobrze ;-):-) musi byc dobrze!milego dzionka laski!!