Zanet- ja od porodu stosuje LOREAL NUTRILIFT MLECZKO KREM DO CIA�A PRZECIW WYSUSZANIU SK�RY + UJ�DRNIENIE= i moge go z czystym sumieniem polecic

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nusia Gratuluje przeprowadzki Mnie tez czeka w marcu pod koniecHej laski!
Nie odzywalam sie dlugo, ale juz pisze dlaczego
Przeorowadzalismy sie wiec duzo zajec bylo, sprzatanie, urzadzanie itp.pozatym dopiero dzis podlaczyli nam internet.
Posty przeczytalam, ale nie jestem wstanie na wszystkie odpisac.
Pozdrawiam
Ja uzywam nivea do normalnej skory, ale mieszam go z dove summer glow, brazujacym , ale ten dove jest tak silny ze samego go nie nakladam(robi plamyHej mam pytanko co używacie do ciałą jaki balsam ja mam garnier ten żółty, ujędrniający. Kończy mi się już i nie wiem czy kupić znowu czy spróbować innego, ale jakiegoś sprawdzonego.
Ja polecam domowe sposoby jak dziewczyny , moczenie nog w goracej wodzie z sola, masc majerankowa, sol fizjologiczna na katarek dla doroslyuch, sok z cebuli,cukru,czosnku,miodu i cytryny-bardzo pomaga mimo ze nie dobry.Cześć Dziewczyny!
Ja od soboty jestem u mamy i wczoraj dopadło mnie jakieś chorubsko. Masakra mam katar, gorączkę, boli mnie gardło i głowa. Karolinka na razie zdrowa. Wieczór idę do lekarza. Macie jakieś sprawdzone lekarstwa, które można zażywać jak się karmi?
Pozdrowionka!
Laura ma dzis dobry spust na jedzenia wypila juz 600ml mleka, 100ml kaszki i polowe sloiczka.A pewnie jeszcze z 200ml wypije![]()
Super ze Grzes zdrow jak rybkaWitajcie dziewczyny.:-)
Dzisiaj bylam z Grzesiem na kontroli na rehabilitacji i pani doktor stwierdzila, ze Grzes sie prawidlowo rozwija i nie potrzebuje juz dodatkowych stymulacji.W ogole powiedziala, ze Grzesio z wygladu i z rozwoju wyglada na 5 miesieczne dziecko (czyli o miesiac do przodu).:-) A przekrecanie sie z plecow na brzuch dzieci moga opanowac nawet w 6-7 miesiacu i bedzie to w normie. Takze wszystkie mamy (w tym i ja), ktore sie martwia, ze ich dzieciaczki sie nie obracaja, niech sie nie martwia.
![]()
Gratuluje przespanj nocki, Moja Blania tez tak spala teraz czesciej sie budzi bo jest glodna chyba rosnieJa mam katar od 3 tygodni, Krzysio też, ale na szczęście coraz mniej dokuczliwy.
Martwiłam się,że mały nie będzie spał po szczepieniu ale jak zwykle przesadziłam spał od 21 do 6:10 rano. Suuuper się wyspałam
.
Krzysio przewraca się z pleców na brzusio ale o dziwo na miękkim materacu naszego łóżka, a nie na podłodze, chociaż wydawałoby się,że na twardym łatwiej.
Z brzucha na plecy zdarzyło się ze 2 razy ale to chyba przez przypadek.
Dzisiaj byliśmy na targach artukułów dla mamy i dziecka "Kraina dziecka". Dostaliśmy trochę próbek kremów, pieluszek happy i innych kosmetyków. Krzysio ma zdjęcie z mikołajem ale nie pokaże, bo Mikołaj był obleśnie sztuczny i nos mu odpadał.