Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@Marthi z 1 strony dobrze, że znasz powód. Z genetykuem bym porozmawiala bo też słyszałam o tym że jedna plec rodzi się z wadami. Moja znajoma ma coreczke a wszystkie ciąże z chłopcem z wadą genetyczna
@aspekt - nie uspokaja... bo to już 2 wada genetyczna, znów chłopiec... (choć myślałam teraz, że była dziewczynka). Ręce mi opadły... wczoraj pół nocy przepłakałam, chyba czułam, że dziś będą te wyniki... no i są![]()
@Oczekujaca123 - Tak wiem, też to wyczytałam... jak i to, że to była prawidłowa komórka jajowa zapłodniona plemnikiem ze zbyt dużą liczbą chromosomów lub 2 plemnikamiTak, wcześniej badaliśmy 2 ciążę i też był chłopiec. Też słyszałam o takiej teorii... u mnie w rodzinie w sumie też tylko mój tata jest z chłopców, 3 chłopców umarło (u siostry taty, jego matki i jego babci) tuż po porodzie w rodzinie, a rodzą się od lat głównie dziewczynki.
Kolezanka odpuscila po tych 2 stratach już nie próbowała. Zobaczysz co powie genetyk ale być może invitro z pgd będzie dla Was opcja. Może Pasnik też Wam coś podpowie. Pierwsze dziecko dziewczynka naturalnie. 2 chłopców naturalnie i za każdym razem wyszła wada genetyczna na prenatalnych. Straty miała koło 20 tc ciążyMamy w połowie września konsultację z Genetykiem... Koleżanka robiła invitro czy naturalnie zaszła?