• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Odebralam bete. Niestety wynik 3,4.;( Nie chce sie załamywać, musze walczyć dalej. Powiedzcie mi proszę,czy po nieudanym in vitro musi być przerwa?czy moge od razu w kolejnym cyklu próbować znow,bo mam zamrożony zarodek. A dzis z tego wszystkiego to sie chyba napije !

:( @Nikola89 nie poddawaj się kochana
Dzięki, ale ja w Invicta, czyli I weryfikacja jest w 3 dpt. Beta 23.0mlU/ml, co jest zawyżone przez Pregnyl, dostałam pół ampułki. Estradiol 827 pg/ml a progesteron 20.27 ng/ml. Lekarz właśnie mnie obudził telefonem, bo po tym Relanium śpię w dzień jak nigdy. Kazał podwoić dawkę Lutinusa i kolejna weryfikacja 19.08. Wtedy też jeszcze nie będzie wiadomo co z kropeczkiem, dopiero 23.08. na III weryfikacji. Kciukaski poproszę :) Czy ten progesteron to nie jest jakiś baaardzo niski? Poza tym nie mam żadnych objawów, bólu brzucha czy coś.

@Aariciaa Ja mam praktycznie cały czas niski Progesteron, we wtorek mialam 26, caly czas jestem obstawiona lekami.
Ja dziś pierwsza wędka 3dpt.. Beta poniżej 0.1... Nie miałam pregnylu bo jestem na sztucznym ale coś mi się wydaje że i tak nic z tego!
@Aduś16 Jeszcze nic przesądzone, powtórz za parę dni betę, 3 dni to za wcześnie ;)

Ja dziś pierwsza wędka 3dpt.. Beta poniżej 0.1... Nie miałam pregnylu bo jestem na sztucznym ale coś mi się wydaje że i tak nic z tego!

Przy blastce wychodzącej z otoczki beta może być najwcześniej 4 dpt, przy normalnej blastce 5-6 dpt, a przy wolniej rozwijającej się 6-7 dpt nawet. 3 dpt nie ma szans, żeby coś wyszło i dlatego uważam, że to jest głupie żeby kazać w tym dniu robić betę...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry