AniulekP
Fanka BB :)
Więc szybko prostuje moja wypowiedź wcześniejszą [emoji16]Można Kochana w 6 tyg bo ja chyba źle zapisałam na tej kartce z usg z poprzedniej ciąży, bo to nie był chyba 6 tydzien, tylko wcześniej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Więc szybko prostuje moja wypowiedź wcześniejszą [emoji16]Można Kochana w 6 tyg bo ja chyba źle zapisałam na tej kartce z usg z poprzedniej ciąży, bo to nie był chyba 6 tydzien, tylko wcześniej.
U nas było to samo. Nie chciał rodzeństwa, ale już się oswoił z sytuacją i nie da dzidzi krzywdy zrobić (denerwuje się jak robię zastrzyki przeciwzakrzepowe, żeby maleństwu nie zrobić krzywdyMój synek jak tylko wspominam o rodzeństwie to zaraz mówi, że on nie chce żadnego brata ani siostry. W sumie jak się urodzi będzie miał już 5 lat i cały czas byl sam... Mama tylko dla niego, wszystko kreciolo się wokół niego [emoji16]Ale myślę że przez te 8 miesięcy jakoś go przygotujemy do tego i jak ujrzy siostre czy brata to nie opuści go na krok [emoji16][emoji16][emoji16]
Myślę że też się oswoi z czasem, jak zobaczy rosnący brzuszek itp :-) u nas to jak Juz to tylko pewnie brat wchodzi w grę bo będzie się z nim bawił wojskiem i lego [emoji16] a jakoś tak czuję że będzie drugi synek nie wiem może się mylę, choć nie ukrywam chciałabym córeczkę i była by to Helenka [emoji7]a imię do chłopca hmm nie mam pojęcia [emoji16]U nas było to samo. Nie chciał rodzeństwa, ale już się oswoił z sytuacją i nie da dzidzi krzywdy zrobić (denerwuje się jak robię zastrzyki przeciwzakrzepowe, żeby maleństwu nie zrobić krzywdy)
Najgorsze że jest nastawiony wyłącznie na siostrzyczke. Nie chce brata, bo będzie mu zabierał auta...
Kochana, ja mam już skierowanie na krzywą cukrową. Prywatnie kosztuje max 25złSłuchajcie dziwną akcję przed chwilą miałam. Wszystko cały dzień było ok, poszłam robić obiad i tak słabiej się poczułam, zaczęło mi się kręcić w głowie, ale dokończyłam i zjadłam. Jak jadłam jeszcze gorzej mi się zrobiło, myślałam, że to puls może, ale zmierzyłam ciśnienie i wszystko było ok. Położyłam się, coś mnie tknęło żeby sprawdzić cukier (mam glukometr, bo mój pies ma cukrzycę), to było 20 min po obiedzie, cukier 85. I się zaczęłam zastanawiać, czy to nie za mało jak na cały dzień jedzenia w tym słodycze? [emoji848] Co myślicie? Dodam, że nigdy z poziomem cukru problemów nie miałam [emoji849] teraz już jest wszystko ok, a jeszcze pół godziny temu myślałam, że zemdleję...
Tak, skończone 6tyg równo dziś od OM, początek 7mego tygodnia.6 tydzien od OM???
Słuchajcie dziwną akcję przed chwilą miałam. Wszystko cały dzień było ok, poszłam robić obiad i tak słabiej się poczułam, zaczęło mi się kręcić w głowie, ale dokończyłam i zjadłam. Jak jadłam jeszcze gorzej mi się zrobiło, myślałam, że to puls może, ale zmierzyłam ciśnienie i wszystko było ok. Położyłam się, coś mnie tknęło żeby sprawdzić cukier (mam glukometr, bo mój pies ma cukrzycę), to było 20 min po obiedzie, cukier 85. I się zaczęłam zastanawiać, czy to nie za mało jak na cały dzień jedzenia w tym słodycze? [emoji848] Co myślicie? Dodam, że nigdy z poziomem cukru problemów nie miałam [emoji849] teraz już jest wszystko ok, a jeszcze pół godziny temu myślałam, że zemdleję...