Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pH na chłopca to tak 6-7Dla mnie takie odstępy 5 czy 7 dni to wręcz niemożliwe. Ok zdarzają się niektórym ale w obecnych czasach gdzie wszędzie jest chemia, męskie plemniki przez stres, siedzący tryb życia są dość obciążone a ponadto każde przeiziebinie, choroba, antybiotyk, alkohol 72 dni przed wpływają na jakość nasienia to wogole wątpię, a do tego muszą być warunki odpowiednie u kobiety aby coś przetrwało.
Dla mnie optymalnie to 2-3 dni przed. Ja zresztą jestem niecierpliwa, cieszę się że mam już dwójkę co dzięki Bogu bardzo szybko nam się udała, bo bym chyba oszalalamój mąż ma teraz stresująca pracę, i jezdzi duzo na rowerze, boje sie ze jak teraz wyjdzie odstęp 4 dniowy to nic nie zostanie
dlatego pewnie powtórzymy po owualcji, i będą starania podobne do tych z których wyszła nam córka.
Ps. Zbadalam ph tego plodnego śluzu spod szyjki i ma ph tak 4.7. Nie powinien on być bardziej zasadowy?
Moje PH też max 4.7 ...Dla mnie takie odstępy 5 czy 7 dni to wręcz niemożliwe. Ok zdarzają się niektórym ale w obecnych czasach gdzie wszędzie jest chemia, męskie plemniki przez stres, siedzący tryb życia są dość obciążone a ponadto każde przeiziebinie, choroba, antybiotyk, alkohol 72 dni przed wpływają na jakość nasienia to wogole wątpię, a do tego muszą być warunki odpowiednie u kobiety aby coś przetrwało.
Dla mnie optymalnie to 2-3 dni przed. Ja zresztą jestem niecierpliwa, cieszę się że mam już dwójkę co dzięki Bogu bardzo szybko nam się udała, bo bym chyba oszalalamój mąż ma teraz stresująca pracę, i jezdzi duzo na rowerze, boje sie ze jak teraz wyjdzie odstęp 4 dniowy to nic nie zostanie
dlatego pewnie powtórzymy po owualcji, i będą starania podobne do tych z których wyszła nam córka.
Ps. Zbadalam ph tego plodnego śluzu spod szyjki i ma ph tak 4.7. Nie powinien on być bardziej zasadowy?
Moja dobra kumpela zaszła w ciążę dzień przed @ i tego jest na 100% pewna bo to był jeden jedyny raz a później męża nie było przez miesiąc i mieli niezłego zonka hahaha
P.S. Urodziła córkę![]()
Takie staranka