Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja w pierwszej ciąży się bałam. Teraz się nie powstrzymujemy. Też nie zawsze mam ochotę ale jak już to się nie boje.
Sushi jak jem to pieczone, surowych nie jem. Co do jajek słyszałam, że białko powinno być scięte.
Cieszę się, że nie jestem z testem pappa. Jakoś mi lżej.
Ja miałam w poniedziałek 10+3 i było 3,61 dokładnie, myślałam że to mało, ale lekarz mówi że w jak najlepszym porządku.Gratulacje! W ktorym tc mialas poprzednie usg i ile mialo wtedy dziecko?
Ja robilam 16dni temu i dziecko mialo 2,08cm (to byl 8+3). Usg genetyczne mam dokladnie za 2tyg, ale jestem teraz chora i szczerze mowiac poszlabym zrobic je juz za tydzien przy okazji sprawdzic jak znioslo to dziecko tylko obawiam sie czy nie bedzie za male
No tak, ale genetycznego sie wtedy nie zrobi :-) a jestem ciekawa czy przez 23dni jest szansa, ze urosnie z 2cm na co najmniej 4,5cmJa miałam w poniedziałek 10+3 i było 3,61 dokładnie, myślałam że to mało, ale lekarz mówi że w jak najlepszym porządku.
Krokiety, i słodkie... Dzisiaj galaretka z owocami i bitą śmietana, właśnie tezeje w lodówce... Mniami.Jak ja Wam zazdroszczę tych wizyt, ja dopiero 11 października :-(
Jak mi się dzisiaj chce bigosu, no dałabym się pokroić za to i jeszcze kapusniaczek. Strasznie mi się chce kwaśnych potraw a Wy macie jakieś specjalne zachcianki?
Nic, totalnie nic. Powiedział że nie ma się czego przyczepićJaka ładnadobre wieści.. A co z progesteronem mówił?
U mnie straszne parcie na słodkie no i na sery. Mój zrobił ostatnio ogórkową to też ładnie wchodziła chociaż i tak tszącham się na słodkie w szczególności ciasteczka w czekoladzie.Jak ja Wam zazdroszczę tych wizyt, ja dopiero 11 października :-(
Jak mi się dzisiaj chce bigosu, no dałabym się pokroić za to i jeszcze kapusniaczek. Strasznie mi się chce kwaśnych potraw a Wy macie jakieś specjalne zachcianki?
Nie potrzebny stres był. Przeczuwalam, że to nie jest zły progesteron. Cieszę sięKrokiety, i słodkie... Dzisiaj galaretka z owocami i bitą śmietana, właśnie tezeje w lodówce... Mniami.
Nic, totalnie nic. Powiedział że nie ma się czego przyczepić![]()