reklama
milla01
Fanka BB :)
Bo ja mam tak falami...raz bardzo chcę i marzę,by kolejny raz trzymać maleńkiego człowieczka w ramionach,a potem znowu myślę,że nie mam już ma to siłyDlaczego odpuszczasz?..taki piękny termin na czerwiec![]()
![]()
Dwa+Trzy
Myślałam o tym O+12 ale to nie miało być po abstynencji 7 dniowej?Dwa+trzy u nas były starania 3.5 dnia przed owu i ok 12-18 h po i mamy córkę. Teraz były starania bardzo podobne i spora szansa że się udało
I jak tu trafić skoro testy szaleją :/ A tak liczyłam na ten cykl :/ Podbrzusze boli mnie calutki dzień, konkretnie to prawy jajnik i chyba nawet mocniej niż zwykle, wczoraj to krwawienie. Czuję się jakby owulacja powoli się kończyła a testy pierwszy raz nie wychodzą pozytywne tak na 100% :/ Przy takim dyskomforcie na powtórkę i tak nie ma szans.
Trzymam za Was kciuki!!!
princess_88
Ja testuje od 10 dpo czyli już od 3 dni i dziś w 12 dpo widze jakby cień kreski ale to może moja wybujała wyobraźniaAle tu cisza..ktoś testuje na dniach? :-)
princess_88
To jedziemy na tym samym wózku!O to ja dzis też 12 dpo :-) ja w druga stronę od 6dpo czuje podbrzusze a mnie nigdy brzuch nie boli przed okresem tylko dopeiro w dniu @ bądź na początku ciąży.
Dołączam wykres. To japońska aplikacja, wiec może nie jest wszystko jasne, ciemna pionowa kreska to dzień owu- dzień po jest skok temperatury ale nie ma spadku implantacyjnego... jakoś za równy ten wykres...
Załączniki
U nas było co najmniej 3 dni przed i śpi obok 9 miesięczna córcia., więc się da.ChciałabymU mnie to by było coś nowego, we wczesnej ciąży takie porządne krechy
Czy którejś z Was udało się zajść w ciążę z boboseksów 3 dni przed owu? Przecież nie będę ich reanimować hahaha
reklama
Tak, doszłam do takich wniosków, ze jak partner ma silne nasienie i plemniki są wstanie przeżyć wogole tyle dni to taki odstęp daje spore szanse na dziewczynkę ..jak się nie zachodzi wcale to trzeba zmniejszać odstępU nas było co najmniej 3 dni przed i śpi obok 9 miesięczna córcia., więc się da.
Podziel się: