kolor nadzieji
Fanka BB :)
@madzialena_baby a mogę zapytać gdzie ty się leczysz? W której klinice?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czemu piszesz, że nieprzyjemne? Ja też w październiku pierwsza IUI, spodziewać się bólu? Trzymam kciuki, żebyś już nie musiała powtarzać[emoji4]
Test mam zrobic dopiero po 2,5 tygodnia czyli dopiero ok 14 pazdziernikawiem ze wy robicie zawsze 2 tygodnie po IUI jednak z moja cierpliwoscia jest ciezko. Nie mam jak zrobic bety z krwi. Probowala ktoras z was wczesnych testow ciazowych ? Niby wykrywaja ciaze 6 dni przed miesiaczka.
Pewnie. W Łodzi w gamecie a Ty?@madzialena_baby a mogę zapytać gdzie ty się leczysz? W której klinice?
Pewnie. W Łodzi w gamecie a Ty?
14 dni po dopiero się robi.A kiedy powinnam ?
Zależy jak szybko będą wyniki, ale już nastawilam się na listopad jak wszystko będzie dobrze. To daj znać jak będziesz po badaniach i jakie Ci zlecił lekarz itp
No to trzymamy kciuki żeby iui była skuteczna. Musisz uzbroić się w cierpliwość. Nie testuj za wcześnie i się nie stresuj.Hej dziś byłam na badaniach lekarz jeszcze w tym cyklu mi zrobi iui w piątek za tydzień mam wizytę pewnie monitoring a badania jakie mi zlecił(już zrobiłam odrazu[emoji16]) to
WR
HBs-Ag
p/c anty HCV
HIV
p.ciala plemnikowe
A u męża to samo oprócz p.cial plemnikowych.
Teraz czekam na wyniki powinny być popołudniu.
No to trzymamy kciuki żeby iui była skuteczna. Musisz uzbroić się w cierpliwość. Nie testuj za wcześnie i się nie stresuj.
O to super oby pęcherzyki ładnie rosłyHej dziś byłam na badaniach lekarz jeszcze w tym cyklu mi zrobi iui w piątek za tydzień mam wizytę pewnie monitoring a badania jakie mi zlecił(już zrobiłam odrazu[emoji16]) to
WR
HBs-Ag
p/c anty HCV
HIV
p.ciala plemnikowe
A u męża to samo oprócz p.cial plemnikowych.
Teraz czekam na wyniki powinny być popołudniu.