Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W 1 ciąży tak miałam. Sama się wchlonela jeszcze w czasie ciąży. Nie martw się!A czy którejś z Was wyszła torbiel na jajniku?
Mi na usg pokazało 26mm.. lekarz mówił, ze na początku tak może być by się nie martwić ale ja oczywiście już zaczęłam się martwić![]()
Mam i ja. Powinna sie wchonac, ale u mnie zostala juz na stale tylko podczas 1 ciazy sie zmniejszyla z 46mm na 34mm. Do 3 cm jest to nieoperacyjne i powinno sie wchlonac zwlaszcza podczas ciazy. Nie martw sie [emoji8][emoji8]A czy którejś z Was wyszła torbiel na jajniku?
Mi na usg pokazało 26mm.. lekarz mówił, ze na początku tak może być by się nie martwić ale ja oczywiście już zaczęłam się martwić![]()
Dzien dobry!Dziewczęta, dzień dobry!
Pytałam już raz, ale zapytam jeszcze. Jak z badaniami w I trymestrze? Robicie prywatnie i płacicie czy na NFZ?
Ja mam. Dostałam z uwagi na to duphaston, powinna się wchłonąć do 15 tygodnia. Pani Doktor mówiła że bardzo częsta przypadłość i żeby o tym nie myśleć jak nie boli![]()
Ja niestety prywatnie. Zatem płace i to nie mało:/ ale na NFZ u mnie w jedzie to patolnia jakaś.Dziewczęta, dzień dobry!
Pytałam już raz, ale zapytam jeszcze. Jak z badaniami w I trymestrze? Robicie prywatnie i płacicie czy na NFZ?
Prowadzę ciąże na NFZ więc badania też na fundusz.Dziewczęta, dzień dobry!
Ja w pierwszej ciąży robiłam badania na NFZ ale teraz nie mam czasu chodzić i tak i tak i będę robić badania w my tygodniu prywatnieDziewczęta, dzień dobry!