Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no żeby postronne osoby nie mogły podgądać tych wszystkich intymnych rzeczy o których bedziemy pisacDziewczyny, nie chcę zabłysnąć pytaniemale po co robić wątki zamknięt skoro i tak potem KAŻDEGO, kto poprosi o dołączanie do tego wątku, dodaje sie? Jakby, jaka jest idea tego?
Dziewczyny, nie chcę zabłysnąć pytaniemale po co robić wątki zamknięt skoro i tak potem KAŻDEGO, kto poprosi o dołączanie do tego wątku, dodaje sie? Jakby, jaka jest idea tego?
Mój gin powiedział zeby zmieścić się w terminie 11tc 13tc czyli 12+7 jest okHmmm tak czytam Was i nie za późno idę? 12+7! To praktycznie koniec 13 tygodnia ..![]()
Ja również mówiąc o prenatalnych mam na myśli tylko usg.Hej, a ja nie robie prenatalnych. Tzn, robie zwykle usg w przyslzym tygodniu. Mam 28 lat. Uznalam, ze ewentualnie jak lekarza cos zaniepokoi to zrobię.
Racja. Wątek zamknięty będzie spoko, ale trochę później. Jesteśmy dopiero we wczesnych ciążach i dużo majowek może jeszcze do nas dołączyć [emoji1] myślę, ze tak za miesiąc dwa byłoby ok[emoji3526]
Witam się w poniedziałek [emoji4] ja zrobiłam dziś barszcz czerwony i zaczynam suplementowac zelazo. Z racji mojej anemii czas zacząć jeść buraki i inne z zelazem... Powodzenia wszystkim wizytujacym w tym tygodniu[emoji3526]
Hej, a ja nie robie prenatalnych. Tzn, robie zwykle usg w przyslzym tygodniu. Mam 28 lat. Uznalam, ze ewentualnie jak lekarza cos zaniepokoi to zrobię.
Ja jeszcze nie wiem kiedy mam prenatalne. W Czwartek mam wizytę, więc się podpytam.
A ja dzisiaj pierwszy raz zwymiotowalam co najlepsze z głodu [emoji1787]
Mamusie A czy Wy pijecie kawę? 3 mam kciuki za wszystkie wizytujace[emoji4]
Ja jeszcze nie wiem kiedy mam prenatalne. W Czwartek mam wizytę, więc się podpytam.
Racja. Wątek zamknięty będzie spoko, ale trochę później. Jesteśmy dopiero we wczesnych ciążach i dużo majowek może jeszcze do nas dołączyćmyślę, ze tak za miesiąc dwa byłoby ok[emoji3526]
Witam się w poniedziałekja zrobiłam dziś barszcz czerwony i zaczynam suplementowac zelazo. Z racji mojej anemii czas zacząć jeść buraki i inne z zelazem... Powodzenia wszystkim wizytujacym w tym tygodniu[emoji3526]
Od 3tyg nie pije kawy. Odrzucilo mnie.