reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2020

Kurde mi dopiero będą gadać w Czwartek A jestem już w 9 tygodniu. Mam nadzieję, że nic mi nie podskoczylo
Cześć dziewczyny!
Byłam dziś u endokrynolog, bo 2 ginekologów powiedziało, że moje tsh 0,559 jest za niskie, a endokrynolog mówi, że zupełnie normalne i maleje ono mocno na początku ciąży, ponieważ obniża je wysokie beta hcg i w drugim trumestrze samo mi podskoczy. Wolne hormony mam w normie.
A tak mnie nastraszyli!!!!

reklama
Cześć dziewczyny!
Byłam dziś u endokrynolog, bo 2 ginekologów powiedziało, że moje tsh 0,559 jest za niskie, a endokrynolog mówi, że zupełnie normalne i maleje ono mocno na początku ciąży, ponieważ obniża je wysokie beta hcg i w drugim trumestrze samo mi podskoczy. Wolne hormony mam w normie.

A to mnie zaskoczyłaś, bo byłam przekonana że na początku ciąży właśnie rośnie. Ja miałam taką sytuację że nawet pomimo Brania leków TSH mi rosło[emoji849]

O matulo.. Ale mi slinka cieknie!!! Aż mi przestał smakować mój rosolek który wcinam!! Hahha.. Chcę mi się kalafiora [emoji14] może być bez zupy, z bułką tartą hihi

Oj rosołkiem bym nie pogardziła…
Choć ostatnio mam problem bo nie jestem w stanie wytrzymać zapachu gotowanego mięsa.

Cześć dziewczyny!

A! I jeszcze jedno. Mi mój Endokrynolog którego uważam za bardzo dobrego lekarza powiedział że lepsze jest niskie TSH niż wysokie.

I leżę w szpitalu. :oops: o_OZobacz załącznik 1033756
Któraś miała ciążę z mięśniakiem?
Mój uciążliwy jest.
Hej, leżysz przez mięśniaka? Ja też mam dziada. Na początku miał 5x4 cm w ciągu trzech tygodni urósł o 5 mm. Lekarz mnie uspokoił że w ogóle nie koliduje z dzieckiem. Rośnie sobie z całkiem innej strony. Nie odczuwam w związku z nim żadnych dolegliwości. Mam za to nadciśnienie, dostałam lek, na razie się do niego przybieram

Oj rosołkiem bym nie pogardziła…
Choć ostatnio mam problem bo nie jestem w stanie wytrzymać zapachu gotowanego mięsa.
Mi też zapach przeszkadza. A dodatkowo mam wrażenie, że jest wszystko słone.
To jest najgorsze!! Nawet jak nie dodałam wczoraj soli do sosu, płakałam że przesoliłam, choć każdy jadł ze smakiem hahahah

reklama
Do góry