Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie myślę żeby kupić płaszczyk jakiś w moim normalnym rozmiarze, w którym będzie się dało przeszyć guziki. W pierwszej ciąży brzuszek pokazał mi się dopiero koło 4-5 mca. Nie wiem jak będzie teraz.A co do kurtki to planuje w ciuchu kupić jakąś duża i przeszyc guziki czy zamek. Cena za kurtkę ciążowa to nie śmieszny żart
Zastanawiam się jedynie co z kurtką na zimę. Muszę jakąś kupić akurat i nie wiem czy normalną czy coś ciut większego
chyba puszczę pawia
zjedzenie obiadu to nie był dobry pomysł
Ja jeszcze nawet nie bralam pod uwage zakupu ciuchow ciazowych. Jakos boje sie tak daleko wybiegac w przyszlosc. Teraz zastanawiam sie czy wziac L4 i jak to przekazac pracodawcy (pracuje w Szkole Podstawowej, klasy 1-3).
Dobre podejscie. Ja 21.11 dopiero ide i wtedy dowiem sie czy dostane L4.Ja co prawda jestem na urlopie ale we wtorek idę od razu na chorobowe. Szefowi zadzwonię jaka sytuacja i radzta se![]()
Ja ide we wtorek do gin ale nie liczę wtedy nawet ma L4. To będzie dopiero 5+2. Może pod koniec listopada zapytam o zwolnienie. Ale boje się że z moim ginem to może być droga przez mękę.
W kolejnej ciąży podobno brzuszek pokazuje się szybciej.. ile w tym prawdy nie wiem ale w pierwszej ciąży pracowałam do 8 miesiąca, a do 7 nikt nie wiedział, że jestem w ciążyWłaśnie myślę żeby kupić płaszczyk jakiś w moim normalnym rozmiarze, w którym będzie się dało przeszyć guziki. W pierwszej ciąży brzuszek pokazał mi się dopiero koło 4-5 mca. Nie wiem jak będzie teraz.