• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Gusia wierz mi w lato to wypije 4 litry wody A zimą no nie idzie mi .. Koperek pije,melisa W dużych składkach 0.5litra. Mam 155 wzrostu i 58kg jak się napije Tak dużo to czuje że ta woda we mnie stoi
No wiem że teraz ciężko pić, mi jest często zimno i w ogóle nie czuję pragnienia. Dopiero jak się nagadam to czuje... ciężko pic tak dużo.
Spróbuj może dzisiaj wypić więcej, mam nadzieję że Ci pomoże

My jedziemy za tydzień do Wrocławia 🎄 ja bym szybko w Tobie zaszczepiła 😂😂😂
Zrob roladki z placków tortilli - szybko a ja to uwielbiam 😉

Potrzebujesz :
- placki tortilli
-serek topiony o smaku szynki
- rukola
-ulubiona wędlina

Placek cały smakujesz serkiem. Kładziesz na całym placku rukolę i na to kładziesz wędlinę. Zapijasz i kroisz w roladki i gotowe :)

Super, ja właśnie odliczam dni, bo jedziemy do Wrocławia w piątek na weekend zobaczyć te wszystkie jarmarki. W piątek w ogóle ma być mikołaj i odpalać (oby nie podpalać :P ) choinkę :)
Siostra chciała zabrać swojego Synka na takie prawdziwe świętowanie, więc się doczepiliśmy do wycieczki.

Super, ja właśnie odliczam dni, bo jedziemy do Wrocławia w piątek na weekend zobaczyć te wszystkie jarmarki. W piątek w ogóle ma być mikołaj i odpalać (oby nie podpalać :p ) choinkę :)
Siostra chciała zabrać swojego Synka na takie prawdziwe świętowanie, więc się doczepiliśmy do wycieczki.

Tam jest rewelacyjnie :) my co roku jeździmy :) przygotuj dużo kasy na atrakcje 🤣
Ale warto naprawdę warto
To skąd Ty jesteś ogólnie ?

reklama
Tam jest rewelacyjnie :) my co roku jeździmy :) przygotuj dużo kasy na atrakcje 🤣
Ale warto naprawdę warto
To skąd Ty jesteś ogólnie ?
Tak właśnie podejrzewam, że wrócę trochę uboższa hehehe
Ja jestem z małopolski ;) 4 godzinna wycieczka przed nami. Chociaż teraz z postojami na łazienkę to się zrobi 5 godzin ;) Dlatego jedziemy na cały weekend, bo na jeden dzień to by była męczarnia w samochodzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry