• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Ja miałam pH 7.0. Ale
Norma jest do 7 to się nie przejmuje.

Oj dziewczyny, bierzcie ciepłe ubrania na jarmark i najlepiej rajtki pod spodnie i zimowe, grube buciory. My mieliśmy
Iść w tygodniu ale moja młoda znowu zagilona wiec odpuszczamy narazie. Ale jak widzę relacje znajomych co tam się dzieje to aż mnie odrzuca. No takie tłumy.
Ja polecam restauracje Bernard w runku ( tam jest taka tradycyjna
Kuchnia ale mega ciężko o stolik, a jak lubicie takie azjatyckie smaki to Woosabi na Wlodkowica -10min od rynku).
W każdym razie pewnie warto podjechać i poczuć klimat świat :)
Ja z racji tego, że narazie się nie wybieram, kupiłam choinkę i w czwartek maja mi przywieźć [emoji41]

no i co ja bym zjadła?
muszę poczytać co się w Lbn dzieje, bo wypadłam z obiegu, a wiem że też coś mają organizować świątecznego. To się z córuś przejade.

Ale co by tu zjeść???

Hej Dziewczyny ja już w pracy zdążyłam zjeść różka francuskiego i popić kiefirem... Najadłam się. Zastanawiam się co zrobić na obiad żeby było szybko łatwo i żeby było co pojeść. Głowa mnie boli mam takie bóle migrenowe.. tylko na kilka godzin ból mija strasznie to denerwujące. Jeszcze ta pogoda cholerna

Hej Dziewczyny ja już w pracy zdążyłam zjeść różka francuskiego i popić kiefirem... Najadłam się. Zastanawiam się co zrobić na obiad żeby było szybko łatwo i żeby było co pojeść. Głowa mnie boli mam takie bóle migrenowe.. tylko na kilka godzin ból mija strasznie to denerwujące. Jeszcze ta pogoda cholerna
Dzień doberek :)
Ja w drodze do pracy, lekko spóźniona.
Główka mnie też bolała, wypilam kawke o lepiej.
Nocka przespana i o dziwo nie moglam rano wstać z budzikiem...
Kto dzisiaj wizytuje?
Milusiego dzionka życzę Wam wszystkim 😍😘

Dzień doberek :)
Ja w drodze do pracy, lekko spóźniona.
Główka mnie też bolała, wypilam kawke o lepiej.
Nocka przespana i o dziwo nie moglam rano wstać z budzikiem...
Kto dzisiaj wizytuje?
Milusiego dzionka życzę Wam wszystkim 😍😘
Ja z tych co jak kawę piją to mają zero energii plus migotanie przedsionków 😅 Lubię zapach kawy i teoretycznie mogłabym pić,bo mam niskie ciśnienie,ale pikawka za szybko puka.

reklama
Dzien dobry dziewczyny!! Ja dzis rowniez wyspana choc z malymi problemami w nocy. Zasnelam o 20 a pobudka o 6.30... Nocne przeboje takie, ze kolano mi przeskakiwalo co jakis czas...
Dzis ambitnie ide wydac kase: ubezpieczenie auta, witaminki dla mnie i ozdoby swiateczne-bo z tym slabo...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry