Lilka455
Fanka BB :)
Ja jak i w pierwszej ciąży na szczęście nie mialam tak mi w drugiej nic nie widać.Dziewczyny, a tą ciemną linie na brzuszkach macie? Jak tak, to od kiedy mniej więcej? Czytałam, że pojawiają się w II trymestrze [emoji848]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jak i w pierwszej ciąży na szczęście nie mialam tak mi w drugiej nic nie widać.Dziewczyny, a tą ciemną linie na brzuszkach macie? Jak tak, to od kiedy mniej więcej? Czytałam, że pojawiają się w II trymestrze [emoji848]
W tek kwestii duzo geny robia robotę u mnie w rodzinie nie było tzn mama , siostra i ja też nie mam po pierwszej ciąży, a smarowalam się dopiero w 8,9 miesiącu , teraz tylko po kąpieli raz dziennie zwykły balsam wchodzi lub bio oil.na razie nie mam i mam nadzieję, że mieć nie będę
tak jak i rozstępów hehe ostro smaruję się na przemiennie olejem ze słodkich migdałów i oliwką palmers
W tek kwestii duzo geny robia robotę u mnie w rodzinie nie było tzn mama , siostra i ja też nie mam po pierwszej ciąży, a smarowalam się dopiero w 8,9 miesiącu , teraz tylko po kąpieli raz dziennie zwykły balsam wchodzi lub bio oil.
U mnie niestety skóra na piersiach nie wytrzymała [emoji23] Całe szczęście tylko na jednej i to od spodu, więc mało widać. Brzuch póki co gładki, a dzisiaj 17+5. Moja mama jak i babcia w ciąży dostały rozstępów na brzuchach, więc u mnie to chyba tylko kwestia czasu![]()
To może lepiej nie oglądaj...Jeny, ja nie oglądałam piersi od spodu [emoji33]
Dziś muszę to zrobić, może tam się coś kryje strasznego [emoji28] oby nie...
Tak, pierwszaA to Twoja pierwsza ciąża? Ja w pierwszej ciąży poczułam ruchy dopiero w 20 tyg. Spokojnie lada chwila na pewno poczujesz
Nie martw się :* ja dostałam takiego trądziku, że żaden podkład tego nie przykryje [emoji22] wstyd się ludziom pokazać, czasem aż czuję, jak na mnie patrzą z obrzydzeniem... Także nie jesteś sama :*Mnie dziewczyny tak wysypalo jakbym 16 lat mialam wszedzie czoło, przedramiona plecy dramat dobrze ze zima i nie widać nic...
Ja niestety 19. tydzień zaczynam, a ruchów nadal nie ma![]()
Ja już przerzucialam sie na delikatne dziecięce i malo pomaga hormony robią swoje pewnie po ciazy dopiero zejdzie z chlopcem tak nie mialam dopiero z dziewczynką tzn prawdopodobnie z dziewczynka![]()