Kochana trzymam kciuki mocno by To byla Twoja najpiekniejsza wigiliaJa poproszę 24.12 testowanie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana trzymam kciuki mocno by To byla Twoja najpiekniejsza wigiliaJa poproszę 24.12 testowanie
WspolczujeTrzymam mocno kciuki dziewczyny za Wa :* :* u mnie niestety cykl nieudany... nie dotrwałam nawet do testowania... w styczniu pierwsze IUI ale tez jakoś nie mam nadziei
Jutro mam 2 IUI[emoji846]
Trzymam mocno kciuki dziewczyny za Wa :* :* u mnie niestety cykl nieudany... nie dotrwałam nawet do testowania... w styczniu pierwsze IUI ale tez jakoś nie mam nadziei
Trzymam mocno kciuki dziewczyny za Wa :* :* u mnie niestety cykl nieudany... nie dotrwałam nawet do testowania... w styczniu pierwsze IUI ale tez jakoś nie mam nadziei
Powodzenia ☺Jutro mam 2 IUI![]()
Tak ovitrelle robilamA robiłaś wcześniej ovitrelle? Lub jakiś inny lek na pęknięcie? Ja mam zawsze taki wynik po zastrzyku... Po prostu dłużej mi się utrzymuje hcg wywołane tym lekiem..